Министар Вулин: Нико не мрзи Србију као бивши Срби

Један респиратор спасава просјечно три живота, а одбили сте пет респиратора које је понудила држава Србија. Како можете да погледате своје грађане у очи и да ли ћете смјети да их погледате у очи сјутра?

Председник Вучић опет показује да је једини лидер на Балкану коме је искрено стало до мира и искрено стало до добросуседских односа и често то ради на сопствену политичку штету. То није нека велика тајна – да нико не може да мрзи Србију колико бивши Срби. Али да толико мрзе сопствене грађане, да одбијају помоћ за сопствене грађане, за грађане Црне Горе. Један респиратор спасава просечно три живота, а одбили сте пет респиратора које је понудила држава Србија. Како можете да погледате своје грађане у очи и да ли ћете смети да их погледате у очи сутра? – изјавио је данас министар одбране Александар Вулин гостујући у емисији Јутро ТВ Прва у одговору на новинарско питање о одбијању Црне Горе да прими пет респиратора као донацију Србије.

Министар Вулин је пожелео да ти респиратори никада не затребају, додајући да је тешко разумети да „ако мрзите Србију, због тога мрзите и сопствене грађане“.

Ин4С