KОРОНА ЗАВЕРЕ, нови светски поредак спрема још једно зло

Причу о томе да је корона део светске теорије завере како би људе затворили у кућама и створили нови светски поредак недавно су добиле нови „доказ“ мурал на денверском аеродрому.

Kолико су дуго планирали корону? Питање је које постави себи сваки путник ауеродрома у Денверу када прође поред чувеног мурала уметника Леа Тангуме.

Аеродром у Денверу је деценијама тема разних теоретичара завера, јер је од великог реновирања непрестано изазивао пажњу контроверзним уметничким делима. После скулптуре Плавог мустанга говоркало се да се у подруму аеродрома свашта крије, јер је изграђен на земљи Индијанаца.

У подруму аеродрома налази се тунел који га споја са планинама Чејена у којима се крије војни аеродром. Ту се, наводно, налази и председнички бункер у случају апокалипсе.

Међутим, недавно се неко сетио да овај аеродорм красе бројни мурали међу којима је и један на којем су приказана деца разних народа. Мурал не би би занимљив да свако дете на лицу не носи маску, какве данас носимо бранећи се од заразе.

Овај мурал је насликан 1994. године! Тада, дефинитивно, маске никог нису занимале осим хирурга и тешко је објашњиво шта оне представљају у визији уметника Леа Тангуме.

Мурал са маскама до фебруара ове године нико није примећивао, јер је у очи падала још страшнија слика на којој су приказани уништени градови, рат и апокалипса какву нико не жели да види пре уласка у авион. Тај мурал са ватром, разарањем и несрећом је део трилогије „Мир и хармонија са природом“ чији је циљ да освести људе у еколошком смислу.

Пошто је мурал са децом која носе маске брзо стигао до медија одмах је демантовано и објашњено да је реч о слици филипинског уметника ЦЈ Тринидада коју је насликао као део серијала „Макскомуникација“ са циљем да се сакупи новац за учитеље на Филипинима. Тринидад каже да је слика завршена у фебруару ове године.

Међутим, ту није крај заверама на денверском аеродрому, јер на плочицама аеродромске хале пише „Аг Ау“ за које многи претпостављају да означавају елементе злато и средбро, пошто је овај крај био познат по „златној грозници“. Теоретичари завера тврде да је то скраћеница за вирус познатији под именом „аустралијски антиген“ који може да збрише људску расу и опаснији је него корона.

Овај аеродром је, иначе, препун симбола илумината и сви се и данас чуде зашто су користили толико директних асоцијација НWО које директно асоцијарију на Нови светски поредак. Због тога многи мисле да ће овај аеродром бити светско седиште када ова организација преузме власт.

Управа аеродрома је прошле године почела нове радове, а у жељи да демантује све теорије завере поставили су постере са ванземаљцима и натписима „Ми знамо нешто“. Посетиоце је забављала скулптура горгоља који говори.

Међутим, ништа не може да промени чињеницу да је овде писта изграђена у облику свастике, као и да је аеродром завршен са 18 месеци кашњења и прекорачио је буџет за две милијарде долара!

Kада је, коначно, отворен сви су на улазу приметили скандалозну плочу са „временском капсулом“ за 2094. годину преко које су уклесани подацим о изградњи и украшена је знаком масона – шестаром и лењиром!

 

Интермагазин