Лукашенков тријумф над коронакосмократијом

О нешто ранијој победи Лукашенка над корона космократијом у последњој недељи јула пише индијски магазин за геополитику ”Гретгејминдиа” осликавајући Белоруса као једног од неколицине светских председника који су имали смелости да се супроставе ”струци и науци”.

Пише: Драган Вујучић

Председник Белорусије Александар Лукашенко преболео је Ковид 19 и као лек препоручује традиционални третман- вотку и сауну. Он сматра да је 97 одсто Белоруса вирус ”претурило” на ногама а у земљи која се није ”затварала”по диктату струке, број преминулих је око 550 на 10 милиона становника-јавили су медији у среду.

О нешто ранијој победи Лукашенка над корона космократијом у последњој недељи јула пише индијски магазин за геополитику ”Гретгејминдиа” осликавајући Белоруса као једног од неколицине светских председника који су имали смелости да се супроставе ”струци и науци”.

Лукашенко

О науци пише и у Америци веома угледни др Ангело Колдевила професор емеритус међународног права са Бостон универзитета.

Он каже: Кад год чујете да неко тврди да говори у име науке, позивајући се при тома на ауторитете, а не на чињенице и логику, можете бити сигурни да је та особа преварант!

Колдевила позива Белу кућу на велику Конгресну истрагу против људи који су од марта ове године Америку бацили на колена. Пре свега мисли на ”струку” др Антони Фаучија али, у есеју у ревији ”Американмајнд” пише и о ”Давос људима” који су заједно са политичком и научном елитом Америку довели у позицију да је 50 милиона људи остало без посла,око 24 милиона људи налази се пред исељењем из кућа жиром велике земље данас влада масовна депресија и хистерија.

Питер Кенинг на порталу Глобал рисрч такође разрађује појам Давоса и великог ресета односно изласка из кризе који ће човечанству бити сервиран у јануару следеће године по Алпима.То подразумева уз мере штедње и вакцину против Ковид 19. Бил Гејтс на све то каже да ће вакцина из Модерне коштати између 50 и 60 долара док су му друге вакцине ”повољније”. Фајзер и Цјур вак праве најјефтинију (добили две милијарде долара од Вашингтона) а Оксфордова и Астразенекина вакцина имаће” средњу цену”.

Гејтс је улажући видовито у све ове у е пројекте мислио на све платне разреде човечанства.

Корона паре за полицијски час

– Огромни кредити које сувереним државама дају Светска банка, ММФ и њима сличне филантропске установе у Ковид 19 кризи имају своју тајну о којој владе ретко говоре својим грађанима. Случај у Белорусији открио је услове које су ове банке поставиле земљи на истоку за давање кредита за КОВИД-19 -пише индијски геополитички магазин https://greatgameindia.com/belarus-world-bank-coronavirus-conditions/)

Председник Белорусије је открио да је помоћ за пандемију коронавируса од Светске банке Белорусији била условљена изрицањем екстремних мера закључавања и да убудуће Белоруски одговор на коронавирус постане идентичан Италијанском.Он је то одбио а описују и како.

Александар Лукашенко је (према наводима Индијаца) пошто су гости из Светске банке објавили је да ће моћи да обезбеде овој земљи 940 милиона долара такозваног брзог финансирања питао учеснике састанка „Који су захтеви наших партнера.

Одговорили су да је то моделирање Белоруског коронавирусног одговора на пандемију као што је то урадила Италија.

Не желим да се Италијанска ситуација понови у Белорусији. Имамо своју државу и своју ситуацију “, рекао је председник.

Затим је Светска банка је показала интересовање за праксе белоруског поступања против коронавируса. Пошто су се вратили са састанка у Министрству здравља реклу си да су спремни да пруже 10 пута више помоћи. Али да се уведу карантинске мере, полицијски час, изолација…Наравно то је одбијено.

Исти магазин у наставку текстау пише о шокантном развоју догађаја у Мадагскару у мају 2020. када су званичници СЗО понудили 20 милиона долара председнику државе Анди Роејалини како би објавио да се”отровао” биљним леком Органикс произведеном у његовој земљи за који се испоставило да ефиикасније уклања вирус од хлорокина. Наиме балзам из Мадагаскара произведен је од биљке Артемисиа која у себи има квалитетнији садржај кинина него из коре дрвета од којег се прави хидросиклорокин. У Африци се балзам показао као изузетан лек а то су признали и лекари из Немачке, Швајцарске и Француске који су дошли да га провере. Онда се појавила ”струка из Женеве” са предлогом за који се испоставло да ипак може бити одбијен.

Како Индијци подсећају, у највећој афричкој држави Нигерији, Бил Гејтс је ухваћен како подмићује програм присилне вакцинације у парламенту нудећи 10 милиона долара људима из странке на власти да у Нацрт закона о борби против Коорне убаце: ”обавезно примити вакцину”

Опозиционе политичке странке одбациле су „спонзорисани нацрт закона“. Магазин пише и о Афери Танзанија када је установљено да су Ковид тестови на папаји, кози и препелици били ”позитивни” те је председник одмах избацио људе из СЗО из земље а након њега то је учинио и председник Бурундија због сличних ствари.

Ковид превара мора пред Сенат

-У прошлости, како год се нација нашла у стању подељености по важним питањима од интереса за цело друштво мудри сенатори позивали су на јавна саслушања оне који су били умешани у контроверзе. Стављали су их под заклетву ( према томе и могућу казну за лажно сведочење) и тако је држава долазила, често до непријатних истину и по њу саму-пише професор Ангело Колдевила (https://americanmind.org/essays/the-covid-coup/)

Наводи примере; Саслушања сенатора Ричарда Никсона 1948. када је показано колико је совјетска обавештајна служба продрла у Стејт департмент. Између 1951 и 1957, сенатор Естес Кефаувер демонтирао је контролу мафије над америчким радничким покретом. Сенатор Сам Ервин 1974. године расветлио је улогу председника Никсона у прикривању Ватергатеа…

-Данас се превара КОВИД-а која је заснована на лажима и погрешним информацијама безброј важних особа може лако разоткрити, ригорозним јавним саслушањима под заклетвом – пише професор.

Позива Колдевила сенаторе из Одбор за унутрашњу безбедност и надзор, здравство, образовање и рад, финансије и правосуђе да предузму мере. Конкретно сенатора Рон Џонсона, за владине послове позива се да направи надзор над центрима за контролу болести, и да се расветли њихов однос према кинеским лабораторијама затим са Светском здравственом организацијом и самом кинеском владом

ЦДЦ је стекао огромне овлашћења у америчком животу, а Одбор се мора распитати о нивоу стручности људи из ЦДЦ Шта, оправдава тврдњу Центра о за контролу заразних болести о научном управљању кризом – пита Колдевила прозивајући др Антонија Фаучија за кога каже, да његова репутација не би могла издржати било какву проверу а он упркос томе и даље задржава место са којег шири заблуде само зато јер га до сад нико није позвао на одговорност због јавно изречених контрадикција које су имале страшне последице.

Коронакосмократија и људи из Давоса

-У Америци, као и другде широм света, није било сумње који су сектори друштва били на чијој су страни у Корона страдаљу као и то, ко су били протагонисти кампање о Корони као куги 21 века а ко су данас победници а ко губитници фарсе.

Владе, њихове бирократије, главне политичке странке, славне личности и медији уз, Давос људе били су на једној страни а са друге људи средње класе и њихови ”популистички“ представници – тврди професор Колдевила и наставља:Крајем маја на обе стране Атлантика постало је свима јасно да је вирус КОВИД-19 више прилика него узрок. Давос људи почели су да злостављају обичан народ и њихову цивилизацију демонстрирајући незапамћену дрскост.

Колдевила подсећа да је израз „Давос Мен“ приписан Самуелу Хантингтону, политологу који је 2004. написао рад о елитама и ”новонасталом глобалном поретку “ називајући „људе из Давоса“ и ”радници са златним оковратницима“.Они су у том периоду постали највећи победници Фукојаминог ”краја историје”и победе ”демократије”(која се није догодила).

”Давос Мен“ је постао и синоним за стереотип о типичног учесника Форума – глобалне елите у Швајцарским Алпима. Према Хантигтону „космократи“, класа у настајању је глобално повезана. Ту се налазе интелектуалци, међународни државни службеници и шефови у глобалним компанијама, као и успешни предузетници који воде фирме са високом технологијом. Према Хантингтон , ”елита” је до 2010. године бројала 40 милиона ”лидера”.

Баш ти ”лидери” уз вакцину и паролу: Сви смо у проблему и треба нам глобални ресет уз ”зелени”уговор и кредитне обвезнице за одрживи развој намеравају да извуку човечанство из канџи Ковида на заказаном Самиту у јануару 2021.

Највећа претња – психопате из Давоса

-Светски економски форум управо је прогласио (21. јула 2020.) грандизно откриће да Корона вирус није највећа опасност за свет: „Припадност човечанству је највећа претња нашем свету“ !

Главни закључци Давосовог тима научника из Аустралије, Швајцарске и Уједињеног Краљевства, упозоравају нас ” да решавање прекомерне потрошње мора да постане приоритет. Њихов извештај, под насловом Упозорење научника о утицају, објашњава да је „богатство покретач утицаја на животну средину и друштвени утицај, и самим тим, права одрживост захтева значајне промене животног стила, а не наду да ће бити довољно само ефикасније коришћење ресурса“.

Да бисмо боље разумели контекст изјаве из Давоса морамо мало уназад – пише Питер Кенинг (https://www.globalresearch.ca/wef-knows-best-great-global-reset/5719627) . Дана 3. јуна 2020., оснивач и извршни председавајући Форума , Клаус Шваб, представио је оно што елите и олигарси иза њега називају Велики ресет:

”Свет мора деловати заједнички да брзо да преобликује све аспекте нашег друштва и економије, од образовања до социјалних уговора и услова рада … Свака земља, од САД до Кине, мора учествовати и свака индустрија, од нафте и гаса до технологија  морају бити трансформисани. Укратко, потребан нам је „велики ресет“ капитализма. “

Према Метју Ехрет-Камп-у, на скупу где је све већ одлучено су учествовале елите из „ММФ-а, Светске банке, Велике Британије, САД-а, корпоративног и банкарског сектора“, који су проучавали како да искористе КОВИД-19 за гашење и” ресетовање “светске економије у оквиру новог оперативниог система под називом Грин Њу Дил. “

О овом састанку Гари Барнет пише 16. јула 2020. године

„… Ово је најопасније време у историји човека. Озбиљност ове завере не може се потценити. То није последица било какве претње од конвенционалног рата или нуклеарне претње, темељи се на чињеници да је ово психолошки рат који су психопате водили против целог човечанства, а води га мала група чудовишта која су преузела контролу над умовима маса дугорочном индоктринацијом и политикама које су имале за циљ да поробе човека ”

Даље додаје:

”Страх је ново оружје за масовно уништење, не зато што је легитимно, већ зато што је народ изгубио вољу да буде слободан, изгубио је способност размишљањау у свом тражењу склоништа и удобности као колективно стадо способно за постојање у друштво засновано на тоталитарној владавини. „

На крају:

Чежња за слободом, без храбрости да се боримо за њу, представља бесмислено настојање, јер би сваки стварни захтев масе оставио владајућу елиту голу и уплашену. Све што је потребно за постизање слободе јесте да је желимо, а само то може победити тиранију. “

Легитимно је питање: Шта је Свтески форум у Давосу и шта ГА чини тако свемоћним? -наставља Кенинг:

ФОРУМ је 1971. године креирао Клаус Шваб, немачки инжењер и економиста. Он је на челу овог моћног клуба богатих. Форум је створен као невладина организација што је и данас. Основан је као Европски форум за управљање, са седиштем у предграђу Женеве. Његов правни статус је пука НВО. Нема апсолутно никакав правни међународни статус или улогу – као што то имају УН- што би им омогућило да свету издају правилнике и упутства о томе како треба да се понаша, а камоли врши контролу над светском популацијом и одлучује о судбини око 7,8 милијарди људи .

Ипак, управо то раде најмање две или три деценије. А већина западних лидера – и многи незападњаци из 193 чланице УН – прихватају ”Давос пипл” као Светску власт за економску политику и политичко размишљање. Они су Форум пребогатих ставили изнад овлашћења Уједињених нација….

Зашто? – Да ли се неко пита како невладина организација, преузима на себе моћ да стоји изнад УН-а, изнад сваке нације на свету и диктира правила као посредник свог чланства у корпоративно-финансијско-војном комплексу.У основи они одређују ко треба да живи и ко ће умрети наметањем глобализованог економског система који је већини људи донети само патњу – И наставиће тако, ако то не зауставимо-каже Кениг….

-Колико сте умрлих од Ковида лично познавали-пита још Кениг и одговара: Вероватно не много. У међувремену, међутим, скоро сви знамо некога ко је полеудео!

На крају Вакцине.

Вакцина Модерне коштаће између 50 и 60 долара мада су у свим фазама испитивања ефикасности најперспективнијег цепива резултати били катастрофални. Вакцина Била Гејтса је прескочила тестирање на животињама Модернина вакцина тестирана је на 45 људи. Имали су групу са високим дозама од 15 људи, групу са средњим дозама од 15 људи и групу са ниским растом од 15 људи. “

„У групи са малим дозама, једна особа је била толико болесна од вакцине да је морала да буде хоспитализована“.То је шест одсто. У групи са високим дозама, три особе су се толико разболеле да су морале бити хоспитализоване. То је двадесет процената.“Вакцину су иначе примали најздравији људи-сазнајемо из ТВ дуела Роберта Ф Кендија и Алана Дерсовица са Харварда родочелника идеје о обавезном вакцинаисању свих Американца Ковид вакцином.

„Ако погледате њихове критеријуме за тест на вакцину: Не можете бити трудни, не можете имати вишак килограма, никада нисте пушили , никада се нисте вапили, не смете имати респираторне проблеме у породици, не можете да патите од астме , не можете имати дијабетес, не можете имати реуматоидни артритис или било какву аутоимуну болест. У породици не сме да постоји историја напада. То су људи на којима тестирају вакцину. „-упозорава Роберт Ф Кенеди питајући се где су нашли такве Американце.(https://www.lifesitenews.com/news/kennedy-jr-warns-parents-about-danger-of-using-largely-untested-covid-vaccines-on-kids).

Упркос свим значајним проблемима „Они иду напред и праве две милијарде доза те вакцине.“

Доктор Фаучи мисли другачије.Фаза три теста Модерне треба да да најбоље резултате ”јер се тестирају подједнако људи и црне и бели и хисапнао и азијати”!? Он такође сматра да сем маске за лице Америкацима треба наредити да носе и заштиту за очи јер вирус улази и преко слузокоже очију.

Вест из Москве гласи да њихова вакцина добија дозволу за употребу 12. августа. Како каже Блумберг на западу се сумња у руску вакцину јер њено испитивање није било транспарентно!?

https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-07-29/russia-may-register-world-s-first-covid-19-vaccine-by-aug-10?sref=2WWyrgO6

ИН4С