И, Трамп пређе корона рубикон (1)

Пише: Дрaган Вујичић

„Не плашите се Ковид 19, не дозволите да доминира вашим животима” – овим речима председник САД је прешао ”корона рубикон”. И сада нема назад.

Из Валтер Рида а без маске, пред њим су три пута: У легенду, судницу или лудницу!

Док се ” корона ратници” у обличјима потрошених политичара, корумпираних лекара, рок звезда које су хитове давно отпевали као и армије врхунских спортиста што су најамање једном ногом ван терена спремају на коначни обрачун са Трампом поводом ”његове јереси”, ваља бити поштен па рећи:

Корона је прва почела!

Трамп

Ајде што је почела,него је намерна и да заврши са човечанством какво знамо.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1313267615083761665?

У ”Корона референтном” Њу Ингланд медикал журналу дан пре него је Трамп ”заглавио” болницу 2. октобра објављен је текст ”Невакцинисање цепивом против Сарс-Цов 2 треба да буде кажњиво” .

”Науку” потписују три професора са Јејла и Станфорда.(https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMp2020926) и у памлету се налази шест корака како присилити цело човачнство да засуче рукав пред Бил Гејтсом.

Гејтс је иначе ”ову науку” са Јејла прошле године ”помогао”са око 600.000 долара (https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database/Grants/2019/10/INV-001288) док је Станфорд редован на његовој благајни од 2015.(https://philanthropynewsdigest.org/news/gates-foundation-awards-stanford-50-million-for-vaccine-discovery).

Штиво тројице професора из Њу Ингланд медикл журнала је у ствари отворена антитеза Нирбершког кодекса – акта насталог 1947. након што што су изречене пресуде 23. Хитлерових лекара. Кодекс од 10 тачака у коме изричито стоји да се медицински третмани више никада не смеју примењивати на човеку без његовог добровољног пристанака ”био је грађа” за иновирану Хипокритову заклетву озваничену у СБ УН у Њујорку наредне године. (О томе у наредној колумни)

суђење љекарима

Директ у лице корони

Ипак Трампов симболични гест скидања маске је више био ”директ” упућен у лице више” Идеологији Короне” оличеној у ”Манифесту вируса” који је потписао др Ентони Фаучи средином августа у другом најпрестижнијем ”корона журналу” часопису Цел (ћелија).

У тексту :”Како се може добити Ковид 19”, Фаучи одговара: Добићете га ако ме не слушате!.(https://www.cell.com/cell/fulltext/

(Доналд Трамп је задњих дана августа ”отерао” Фаучија са места првог саветника и именова др Скота Атласа.)

Идеологија короне у својој суштини је идеологија закључавања човечанства. Према њој, закључани треба да останемо до вакцине. Такође, ”новонаука” зна да сав свет неће добровољно под ”њихов серум” а зна и да Закон (и Природно и ”Римско право”) нису на страни ”модерне”. Медији зато јесу. Манијакално се фокусирају на једину животну бригу – присуство патогена – искључујући сваку другу из наших живота.

Најмања забринутост ”новонауке” су људске слободе. Друга најмања брига ”Идеологије вируса” је слобода људског удруживања. Трећа најмање брига су имовинска права. Све ово мора се приклонити технократској дисциплини Фаучијеваца. Устави земаља такође више нису важни, ту је чак и медицина небитна јер какве везе медицина има са маскама прањем руку и избегавањем комшије?

Манифест робије без краја

Врховни свештеник Ковид 19 Ентони Фаучи о новој реалности која нас чека (и после вакцине) каже:

”Живот у већој хармонији са природом захтеваће промене у људском понашању, као и друге радикалне промене за које су потребне деценије: обнова инфраструктуре људског постојања, од градова до домова до радних места, водовода и канализације, рекреација и окупљања места одржавања. У таквој трансформацији мораћемо да дамо приоритет променама у оном људском понашању које представљају ризике за појаву заразних болести. Главни међу њима су смањење гужве код куће, на послу и на јавним местима, као и минимизирање поремећаја околине попут крчења шума, интензивне урбанизације и интензивног узгоја животиња.

….Једнако важни су и окончање глобалног сиромаштва, побољшање санитарних услова и хигијене и смањење небезбедне изложености животињама, тако да људи и потенцијални људски патогени имају ограничене могућности за контакт!

Фаучијев Есеј је заиста истински ”Манифест робије” свих двоножаца на земљи. Читање овог утопијског плана за “друштво без патогена“ ипак помаже у објашњавању једне од најчуднијих карактеристика закључавања: његовог пуританизма!

Наиме, Ковидиоти су посебно осетљиви на све што подсећа на забаву, кафану, концерте, позоришта, утакмице, плус кућне љубимце.

(Обратите пажњу шта причају”изабрани” лекари током својих жалосних тирада на ТВ)

И запањујуће: Идеологија не мари за емпиријске доказе са било које тачке на свету, да је режим закључавања имао било какав ефекат на контролу, а још мање на заустављање вируса. Експерти СЗО још нису стигли да испитају ”феномене” који су збили у Шведској, Танзанији, Белорусији, Јужној Дакоти где није било катанчења као ни вишка смртности које су забележене у најзакључанијим срединама, Њујорку, Њуџерију, Британији, Италији, Шпанији…

Преко корона „грехова“ до Гејтсове игле

И без обзира што се болест шири ”сразмерно нашем греху” (што је више у кафани или школи то горе), хомосапиенс и даље пружа отпор не само кључарима светске луднице већ и ”струци”.

У бедном плагијату Макијавелија ”доктори” са престижних универзитета у медицинском часопису објавили су без трунке срамоте рад на тему: како најефикасније навући свет на иглу!

…Упозорава се да би би директно доношење закона у Парлемантима за обавезну вакцинацију изазвао превише отпора и реакција, па писци сугеришу на почетку да би у почетку све требало да иде добровољно.

Међутим, аутори кажу, ”ако се испостави да нема довољно људи који су спремни да приме вакцину у првих неколико недеља након што је ”пласирају”, добровољност треба да се трансформише у обавезу, уз санкције за одбијање(”добровољности”)!

У раду се наводи „шест покретачких критеријума“ које треба испунити пре него што вакцина постане обавезна. Иде се прво на на одређене демографске категорије становништва.

Само препоручене групе треба узети у обзир обавезну вакцинацију“, у почетку, и то ”групе са високим ризиком“.

…”Старе особе, здравствени радници који раде у ризичним ситуацијама или раде са ризичним пацијентима … особе са одређеним основним здравственим стањима“, као и они у ”окружењима велике густине као што су затвори или касарне “.За њих би била донета прва обавезна решења о цепљењу.Припадници војски треба да буду међу првима који су приморани на вакцинацију.

Њу Ингланд Медикал журнал прокламује да би ”непоштовање закона требало бити кажњиво “ и напомиње да би санкције морале да буду ”релативно значајне“.

У први сет санкција спадају ”налози за отказ са посла и налог за боравак код куће“,.У Фази 1, према ”докторима” треба искључити новчане казне јер се могу правно оспорити и ”могу изазвати неповерење “.

Лист сугерише да владине здравствене власти Министарства здравља, треба да избегавају да јавно говоре о свом блиском односу са произвођачима вакцина, како би се угушило неповерење јавности. Могућност ускраћивања слободе кретања онима који одбију да вакцинишу недавно је објављена у Великој Британији, где су владини здравствени званичници такође предложили да вакцину треба учинити обавезним.

Корона лудак из Вестиминистера

Да се ”новонауци” верује, не верује се:

У Сједињеним Државама где је највише позива да свака вакцинација постане обавезна највише је сумњичавиих. Њујорк тајмс изражава забринутост да ће половина Американаца одбити спас са намером да остану у пакла ”друштва у којем патогени слободно трче-куд који. ”Угледни лист” отворено стоји на страни друштва којим у потпуности управљају медицинске технократе и где је једини посао баш свих сузбијање свих болести. Ментални фокус ове дистопије су вируси и други микроби.

Енглези су наравно директнији у изражавању намере.

Пре неких 10-так дана, 28. септембра Тобиас Елвуд, посланик Торијевца у парламенту је предложио да се вакцинације прихвати британска војска и Министарство одбране. Да они буду задужени за дистрибуцију и давање „милиона доза“ вакцина Сарс-Цов-2. Министарство одбране би, према овој идеји,”издавало потврде о вакцинацији“ које ће ”омогућити чак у путовање“.

(https://summit.news/2020/09/29/new-normal-mp-urges-mandatory-corona-vaccination-to-be-allowed-to-travel/)

Посланик Тобијас Елвуд није пуки лудак из Вестминистерске палате каквих је тамо на десетине. У његовој биографији стоји да је био некада активни а сада је резервни официр 77. бригаде ”њеног величанства”, тима британске војске за ”мрежно ратовање“. Задатак јединице за информационо ратовање је да ”управља наративом“ и, генерално, заговара и контролише интернет конверзацију. Ови ”генијалци”иначе баштине ”традицију Тејвистока”-Черчилове ”империје ума” који је регрутовао преко милион ”испирача мозгова” смештајући их у сваки сегмент друштва, нарочито у индустрију забаве.

илустрација

Још мало о маскама и ”Идеологији вируса”.

Због спровођење мера ограничења коронавируса и на Тајланду ”реалност су постали скенери лица како би се проверило да ли купац носи маску. Ако је нема, врата радње остају закључана .

Систем подсећа на на аеродромско скенирање лица остало из 2001.од ” рата са тероризмом”. Купац прилази екрану где пише ”Детектор лица“. Затим систем скенира да би проверио да ли купац носи маску пре него што му дозволи да прође кроз баријеру.

Трамп, рекосмо, јуче скиде маску!

ИН4С