Млађан Ђорђевић заратио са бившим Демократама

У само једном дану на Tвитеру се закувала озбиљна расправа између Млађана Ђорђевића, с једне, и неколико (бивших) демократа, с друге стране.

Председник Покрета „Ослобођење“ Млађан Ђорђевић данас је оштро критиковао градоначелника Шапца Небојшу Зеленовића због изјаве да продемократска опозиција треба да се укључи у решавање косовског проблема.

 

Градоначелника Шапца је у саопштењу назвао „вероломним“ и питао га како изгледа његово решење за Kосово: „Да ли је то, можда, признање Kосова, улазак Србије у НАТО и увођење санкција Русији“.

 

 

„Зеленовић нема право да се, тражећи алиби за властиту издају, продају и предају Шапца напредњачкој мафији, ‘вади’ тако што се нуди Вучићу да му припомогне и у предаји Kосова и Метохије“, навео је Ђорђевић.

 

 

 

 

„Не сумњам да ће колеге из националне опозиције осудити овај опскурни покушај легитимисања Вучићеве издаје Kосова, али верујем да ће, на ову Зеленовићеву диверзију, реаговати и колеге из грађанске опозиције, за чијег се лидера Зеленовић бескрупулозно препоручује“, пише у саопштењу Покрета „Ослобођење“.

ИЗВОР:Видовдан, Данас