Непријатна порука за црногроског политичара: Владиславу Дајковићу на Новом Београду оштетили ауто са уклесаном поруком МНЕ на хауби

Владислав Дајковић, независни политичар који је на минулим изборима у Црној Гори подржао коалицију „За будућност“, доживео је у четвртак 15. Октобра велику непријатност у Београду када је на свом паркираном возилу затекао поломљене брисаче и ретровизор, са поруком МНЕ урезаном за шофершајбни.
Иако је у Црној Гори више пута пребијан и привођен као опозиционар, овоме се, каже, није надао у Београду, верујући да му је поруку оставио неко од од Ђукановићевих сарадника.

Не искључује ни могућност да га током боравка у главном граду Србије, где учествује на панелима на тему постизборних прилика у Црној Гори, неко даноноћно и прати.


– Дошао сам у Београд да учествујем као независни политичар на предавањима о прилика Црној Гори након избора, и изнајмио сам стан на дан овде у Булевару Арсенија Чарнојевића. Кад сам јутрос дошао до возила имао сам шта и да видим. Ауто је скроз изгребан а на хауби урезано је МНЕ. Било би наивно да верујем да је то неко урадио само из разлога што ми је на ретровизору окачена тробојка. Сумњам у остатке Ђукановићевих сарадника у Србији који су овим хтели да ми пошаљу поруку да сам им у видокругу – објаснио је за Глас јавности Дајковић.

Извор:ГЛАС ЈАВНОСТИ