СРПСКИ ПУТИН, МЛАЂА ЂОРЂЕВИЋ КРЕНУО У КАМПАЊУ

Лидер покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић организовао је јуче перформанс којим је показао да себе доживљава као вожда Карађорђа који ће ослободити Србију?!
Наиме, после литургије која је одржана у Орашцу и представе са костимираним глумцима Ђорђевић се обратио присталицама и симпатизерима свог покрета.
Са места на којем је подигнут Први српски устанак, у Марићевића јарузи, Ђорђевић је поручио:

– У сваком Србину је дух Карађорђа и ту искру ваља ослободити у тешким временима какво је ово.

Ђорђевић је потом објаснио и да је то разлог што је присталице покрета окупио у Марићевића јарузи, месту на којем је подигнут Први српски устанак и одакле је кренуло ослобођење Србије 1804.
– Данас с овог места поново подижемо ослобођење јер Србија више не може да трпи и да чека. Данас стављамо тачку на пљачку и на издају Србије. Овде су се окупили људи који воле Србију и који желе добро Србији – рекао је лидер Ослобођења.

Ђорђевић је потом испричао да је против свих споразума и признања Косова, те да се противи чланству Косова у Уједињеним нацијама.

На скупу је наглашено да покрет Ослобођење у наредном периоду отпочиње својеврсну серију разговора са грађанима широм Србије да би „окупили све слободољубиве људе у широк фронт који би се супротставио Вучићевом криминалу и аутократији“.

ИЗВОР:РЕПУБЛИКА/Е.С.Т

https://www.republika.rs/vesti/srbija/235590/djordjevic-predstavio-politicke-ideje-ideale-mladja-umislio-karadjordje