Ковид култ – психотична игранка од 87 милиона долара

Вујичић

Пише: Драган Вујичић

Половином фебруара 2015. дан у Основној школи „Исидора Секулић“ у селу Шајкаш код Новог Сада протицао је наизглед мирно и обично, уз очекивану вреву ђака по школским ходницима. Ученици петог, шестог и седмог разреда окупили су се у фискултурној сали на часу физичког васпитања.

Као и иначе трчали су, а када су стали у врсту, једном дечаку је позлило. Док су се другари вратили са чашом воде, дечак се онесвестио. Убрзо затим, срушио се још један дечак. Девојчица је кренула у помоћ, али се онесвестила и она. За њом још једна, па још једна. Укупно деветнаесторо ђака изгубило је свест. Чак и две девојчице које су час провеле на клуп због поштеде.

илустрација

У општој драми, наставници су смиривали уплакану и успаничену децу, не успевајући да сакрију ни сопствену узнемиреност. Стигли су лекари, а чак деветнаесторо деце пребачено је у болницу.

Неко је рекао да се наводно пре овог догађаја у просторији осетио непријатан мирис, због чега се испрва сумњало да су се деца отровала. Међутим, узорци ваздуха као и хемијских средстава којима се одржава сала, показали су се као исправни. Могућност тровања гасом је искључена. Заправо, све токсиколошке анализе Института за судску медицину дале су негативне резултате.

Медији су данима спекулисали о узроку овог догађаја, све док мистерија није решена и објашњена као Случај масовне хистерије:

Масовна психогена болест познатија као масовна хистерија, односи се на брзо ширење одређених симптома у одређеној групи људи, који немају органску основу. Обично је то изолована група или заједница у којој је присутан висок ниво анксиозности и стреса; симптоми се нагло јављају, шире се путем било којег чула, али пролазни су и углавном безопасни.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/trovanje-u-sajkasu-udzbenicki-primer-epidemije-masovne-histerije/zstbs2b

Ово је последња масовна психоза коју памтимо на нашим просторима. Кроз историју било их је сијасет. (О томе на крају).

-Једно од обележја тоталитаризма је масовна сагласност са психотичном званичном причом. Потпуно лажни службени наратив који нема много везе са стварношћу и који је у супротности са чињеницама у тоталитаризму увек односи превагу. Заблуда таквих званичних наратива остаје очигледна само за најрационалније људе. Мање рационални постану плен… Они се у тој психози осећају потпуно нормално. Све у њиховој друштвеној „стварности“ реидентификује и реафирмише лажни наратив, а све што му противречи, доживљаваају као егзистенцијалну претњу – пише у последњем есеју Ц,Џ Хопкинс о светском феномену Ковид култа на https://consentfactory.org/2020/10/13/the-covidian-cult/.

… Тоталитарни наративи су увек параноични, приказујући култ као угрожен или прогоњен од стране злог непријатеља или антагонистичке силе од које их само неупитна сагласност са идеологијом култа може спасити. Нема велике разлике да ли су противници контрареволуционари, Јевреји или вирус. Поента није у идентитету непријатеља. Поента је у атмосфери параноје и хистерије коју званични наратив генерише, и које одржава чланове култа (или друштво) у њиховој новостеченој хармонији.

Култ у другом кругу лудила

Други талас закључавања света стартовао је у среду 14. октобра у Лондону а у Паризу дан касније….Председник Макрон је рекао да ће полицијски час трајати најмање 4 недеље у Паризу и његовим предграђима , као и у Марсеју, Лиону, Лилу, Сент Етјену, Руану, Тулузу, Греноблу и Монпеље.у

Француска у среду пријавила 22.951 нови „случај,” те се број „случајева“ повећао на 820.017.

уништење

У међувремену, Шпанија је у постала прва држава ЕУ са 900.000 „случајева“КОВИД-19. Најновији званични подаци које је шпанско министарство здравља објавило у среду 14. показују да је укупан број у целој земљи сада 908.056, што је пораст од 11.979 у односу на податак објављен у уторак.

Италија која је увела нова национална ограничења 14. је известила о новом рекордном скоку нових „случајева“, сигнализирајући да је ”нови талас званично надмашио први у погледу величине”. У среду су регистровали 7.332 нових „случајева“ од 152.196 тестова. Претходни максимум, достигнут је 21. марта, када је забележено 6.557 нових „случајева“ на само 26.000 тестова!

И нема везе што фали логика, подаци су званични и заснивају се на „науци“: ПЦР тестирању!

Оставите мој ПЦР тест на миру, алал вам милијарде

ПЦР тестови су добили назив према скраћеници на енглеском (Polymerase Chain Reaction), односно, према процедури коју је успоставио научник, нобеловац, Кери Мулис (1993). ПЦР тестови служе да утврде да ли постоји присутво РНК (рибонуклеинске киселине) поменутог вируса, јер САРС – Ков-2 има у себи само РНК.

ПЦР је, једноставније речено, термички бициклистички метод који се користи за израду до милијарде копија одређеног ДНК узорка, чинећи га довољно великим за проучавање.

Узорковање се врши узимањем бриса из носа или грла, а након тога следи доста компликован процесдоказивања присуства вируса. Резултат ове анализе служи медицинском особљу како би прописало даље мере лечења, уколико је потребно или, уколико је тест негативан, може се претпоставити да особа није заражена и није заразна.

Према самом Мулису, ”ПЦР не може бити у потпуности и никада се не би требао користити као алат у дијагностици заразних болести“.

То је главни разлог зашто се Мулис никад није сложио са научницима који стоје иза хипотезе о ХИВ-АИДС-у односно да ХИВ изазив АИДС:

Пркосио је главној идеји да су „механизми ХИВ-а који изазивају болест једноставно превише мистериозни“ да би их схватили. Према његовим речима, „мистерија тог проклетог вируса генерисана је у две милијарде долара годишње које се потроше на то. Узмете било који други вирус, а потрошите две милијарде долара и о њему такође можете измислити КАКВЕ ХОЋЕТЕ мистерије.“

Такође је додао да су „људска бића пуна ретровируса. Не знамо је ли то стотине или хиљаде или стотине хиљада. Тек смо их недавно почели тражити. Али никада раније никога нису убили. Људи су увек преживели ретровирусе. „!

(https://en.wikipedia.org/wiki/Polymerase_chain_reaction)

О „Другом таласу“ фалсификованом на лажно позитивним КОВИД тестовима, у чланку „Пандемија је готова“ пише др Мајк Идон бивши главни научни директор фармацеутског гиганта Фаизер и тврди да „не постоји наука која сугерише да би се Други талас уопште требао догодити“. Инсајдер из „Биг Фарма“ тврди да се лажни позитивни резултати непоузданих КОВИД тестова користе за производњу „другог таласа“ на основу „нових случајева“.

Бивши потпредседник Фајзера пуних 16 година, каже да половина или чак „готово сви“ тестови за КОВИД дају лажно позитивне резултате. Др Идон тврди да је с обзиром на „облик“ свих важних показатеља у светској пандемији, као што су хоспитализације, и смртни случајеви, „пандемија у основи готова“.

…“Да није било података о тестовима које стално добијате са телевизора, с правом бисте закључили да је пандемија готова, јер се ништа превелико не догађа. Наравно, људи одлазе у болницу, у току је јесења сезона грипа. Али, нема науке која би наговестила да би се требао догодити други талас „.

Да Други талас има везе са психозом у трентуку закључавања Европе 14.10.сведочила је и „сликом“ Оливиа Вигзел министар здравља Шведске.

-„Нисмо изабрали пут потпуног закључавања друштва, јер смо имали друге аргументе за систематски одговор на пандемију“, рекла је током научне конференције Пандемија 2020: изазови, решења, последице.

„Јако смо се плашили, плашили смо се да ће људи развити пандемијски замор, да ће се уморити од ограничења…, додала је она. На Твитер налогу она је објавила снимак из Стокхолма који није „чуо“ за Други талас

Иницијација Гејтсове секте

У тренутку када Други талас короне „бије,“ Богу фала, раскусурано је како је кренуо Први.

Да подсетимо:“Престижни“ лондонски Имепријал колеџ у марту ове године представио је предикцију „уваженог“професора Нила Фегусона чији је математички модел приказивао да ће милиони људи широм света умрети о Ковид 19. Епидемиолошки модел пружио је основу на којој су све владе контроверзним наредбама извршне власти затражиле или наметнуле период од 15 дана потпуног затвора да „спљоште криву“.

Бил Гејтс

Ова наука из Фондације Бил и Мелинда Гејтс је плаћена равно 87 милиона долара-сведоче управо објављени подаци са сајта „филанторпа“. Фондација је у марту и априлу 2020. професору исплатила износ од 8 милиона долара. А „засебну, неповезана бесповратна помоћ Империјал колеџу износила је 79 милиона долара.

(https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database/Grants/2020/03/OPP1210755)

И није да се није знало ко је Нил Фергусон и чиме се између осталог бави Имеријал колеџ.

Заправо, он је „човек грешка“ а колеге које се баве моделирањем процеса у медицини давно раније су га назвали „Господар катастрофе“.

– Фергусон је стајао иза спорног истраживања које је изазвало масовни одстрел једанаест милиона оваца и говеда током избијања слинавке и шапа 2001. године.

(Шарлоте Ред, комшиница фармера,прича : „Сећам се тог ужасног времена. Овце су остале гладне на пољима. Затим је уследило клање на отвореном. Јадне животиње биле су погођене паником. Била је то једна од најгорих ствари којима сам присуствовао. И све на основу модела – ако је, али можда је. „)

– Фергусон је 2002. предвидео да ће до 2080. године до 150.000 људи умрети од излагања Болести лудих крава преко говедине. У Великој Британији је било само 177 смртних случајева од БСЕ-а.(За две године Фергусон је буквално банкротирао мале фармере на острву фаворизујући велике узгајеваче,кланичаре и увознике)

– Фергусон је 2005. предвидео да би од птичијег грипа могло страдати до 150 милиона људи. На крају од 2003. и 2009. године само су 282 особе умрле широм света .

– Процена британске владе, заснована на Фергусоновом савету, 2009. године, била је да ће свињски грип на острву однет до 65.000 људи. На крају је убио 457 .

– Када је у питању 2020. , Фергусон је признао да се његов модел КОВИД-19 болести на Империјал Колеџу заснивао на недокументованом 13-годишњем рачунарском коду за грип. Одбио је да објави свој оригинални код како би други научници могли да провере његове резултате. На крају „код је процурео“а „наш“ Марк Јефтовић из Канаде информатички стручњак препознао је у њему Код са коцкарских Слот машина.

И зашто је ико икада слушао овог типа?

https://www.nationalreview.com/corner/professor-lockdown-modeler-resigns-in-disgrace/

Варничењеу „ковид“ главама или тоталитаризам in vivo

С.Џ.Хопкинс о Култу још пише:

Иницијација за Ковид секту започела је у јануару, када су медицинске власти и корпоративни медији укључили страх са пројекцијама стотина милиона смрти и лажним фотографијама људи који су мртви падали по улицама. Психолошка тортура је настављена. Глобалне масе биле су подвргнуте сталној пропаганди, произведеној хистерији, дивљим спекулацијама, сукобљеним директивама, претеривањима, лажима и неукусним позоришним егзибицијама: Закључавање, Ургентне пољске болнице и мртвачнице од камиона хладњача ….

…Осам месеци касније, ево нас-наставља Хопкинс: Шеф Програма за хитне здравствене случајеве при СЗО у основи је потврдио стопу смртности од 0,14%, приближно исту као и сезонски грип. Најновије процене стопе преживљавања из америчког Центра за контролу болести кажу:

– Старост 0-19″ 99.997%

– Старост 20-49 година“ 99,98%

– Старост 50-69″ 99,5%

– Старост 70+“ 94,6%

Аргумент „наука“ је званично завршен. Све већи број лекара и медицинских стручњака збија редове и објашњава како је тренутна масовна хистерија због „случајева“ у суштини бесмислена пропаганда…

… Званична прича Ковид 19 је параноична а наративи који је прате су често интерно недоследни, нелогични … па и потпуно смешни. Али то их не слаби-примећује даље амерички есејста…. Заправо, то повећава њихову моћ, јер присиљава присталице Ковид култа да покушају да помире своју недоследност и ирационалност,чак и крајњи апсурд, како би остали у добрим односима с култом. Такво помирење је наравно немогуће и доводи до „варничења“у умовима чланова култа и напуштање сваког критичког мишљења, што је оно оно што вођа култа управо жели.

…Штавише, вође култа често ће радикално променити ове наративе без очигледног разлога, приморавајући своје чланове Секте да нагло одбаце (а често претходно мишљење осуде као „јерес)“ иако су донедавно били приморани да га исповедају. Почињу да се понашају се као да никада нису веровали у њих, што доводи до даљњег „варничења“у њиховим главама, све док на крају не одустану чак ни од покушаја рационалног размишљања, и само безумно папагајски понављају све бесмислице којима им вођа култа пуни главу.

…И зато толико људи – који су у стању да лако препознају тоталитаризам у култовима и у страним земљама – не могу да сагледају тоталитаризам који се управо обликује, пред њиховим лицима (тачније, у њиховом уму). Они такође не могу да схвате заблуду званичне бајке о Ковид 19… Такви људи нису ни неуки ни глупи. Успешно су иницирани у култ, што је у основи оно што је срж тоталитаризам.

Играло се одивек, никад као данас

Добра вест код психоза и Култова је што временом пролазе. Остају у историји да буду „учитељи живота“.

– Далеке 1374. године села дуж Рајне захватила је куга, од које су мештани одлучили да се одбране плесом званим „хореманија“. Сељани су скакутали и играли улицама уз музику коју нико сем њих није могао да чује. Једва да су јели или спавали, само су плесали, некад и данима, све док су нису падали исцрпљени, крвавих ногу.

– У јулу 1518. у Стразбуру, жена по имену госпођа Трофеа поново је почела да плеше и наставила да игра данима. У року од недељу дана придружило јој се још 34 особе, а за месец дана маса је бројала 400 људи. Многи плесачи умрли су током плеса који их је потпуно исцрпео.

Историчари, психолози и научници покушавали су да открију мистерију. Једно време преовлађивала је теорија да је маса полудела јер је јела хлеб прекривен буђи која се развија на ражи. Заражени хлеб је наводно изазивао нападе, дрхтавицу и делиријум.

ковид-култ

Међутим, Џон Валер професор историје на Универзитету Мичиген не слаже се са овом теоријом. Он сматра да су људи тада плесали, а не имали нападе. Професор сматра да су оболели од куге били у неком стању психозе изазване страхом и депресијом. Манија је настала у периоду велике глади и поплава. Страх, депресија и сумња да је Бог послао кугу на земљу да би прогнао кривце натерао је људе да падну у ову врсту транса. Последњи „плес куге“ догодио се 1840. године на Мадагаскару када су људи играли као „запоседнути“.

– Епидемија смеха ”Тангањика” је почело шалом, а онда је 95 ученица интерната у , данашњој Танзанији захваћено епидемијом смејања, због које је школа морала да се затвори на два месеца. Епидемија је почела 30. јануара 1962. године. Прво је захватила три ученице које су почеле да се смеју, а затим и да плачу. Сузе су изазване страхом да ће бити прогоњене или нападнуте. Ови симптоми су се брзо проширили школом, јер је било очигледно да је реч о епидемији која се брзо шири. Велика већина ученица била је заражена, а пошаст се проширила и на околна села. Као и у осталим случајевима сличних психоза ни једна од заражених девојчица није имала историју психичких болести. Оне нису имале нападе или грозницу, чак ни теорија о отровној буђи није била одржива јер се симптоми нису поклапали.

– ”Коро” или страх од смањења гениталија је манија која се односи на страх од смањивања гениталија и повлачења истих у тело.Око 300. година пре нове ере људи су масовно живели у страху од ове појаве, посебно у деловима Африке и Азије. Болест је била праћена невероватним страхом од губитка сексуалне способности. Последња таква епидемија забележена је у Сингапуру 1967. године када је више од 1000 мушкараца покушало да спречи скупљање пениса коришћењем стега и клинова. Иако је „коро“ више захватао мушкарце, ни жене нису биле поштеђене овог „вируса“, па је тако је и њих хватала паника од смањивања груди и увлачења брадавица. Психолози за овај страх криве друштвене околности и наводе да су се епидемије догађале увек у периодима великих социјалних тензија.

– Једна од већих психоза позната је као „Моторна хистерија” и везује се за Средњи век и часне сестре. У некима од њих жене су показивале знаке демонске опседнутости док су се друге у се понашале узнемирујуће, а треће су „нападе снаге“ испољавале тако што су рецимо у трансу крчиле шуме покушавајући да пробију путеве… најпознатији случај је из манастира Вурцбург у Немачкој када је једној часној сестри одрубљена глава јер се сумњало да је „омађијала“ остале жене да се понашају психоитично. У оваквим случајевима свештеници су били задужени за истеривање ђавола из окривљених. Историчари сматрају да је разлог масовних хистерија у манастирима била комбинација стреса и јаке верске традиције.

Учење Орвеловог Винстона рибљем мехуру

На крају, ако Вам понуде да набавите за себе или фирму „рибљи балон“ компаније Хитачи, размислите.

Како то представља Хитачи њихов изум помаже спречавању инфекција коронавирусом“.

Да би „осигурао да се људи држе на дистанци“, систем користи сензоре за откривање локације људи, а затим пројектује круг од 2 метра око њиховог тела који приказује цртане рибе како пливају око мехурића (у сигурној води).

Ако особа прекрши правило од 2 метра, риба „побегне“ из мехурића и претпоставља се да је особа упозорена да промени понашање.

Орвел би рекао:

„Извини, Винстоне, твоја риба је данас три пута побегла из мехура, то је одбитак од 10 бодова на твојој социјалној кредитној оцени. Забрањено ти је коришћење Интернета и 7 дана нећеш моћи да обављаш небитне куповине. “

 

ИН4С