Само шведске баке јуришају на корона Тарабиће

Вујичић

Пише: Драган Вујичић

Једино се Швеђани инате. Мало им што неће да закључују земљу у овом другом (код нас трећем) таласу Ковид-19 него су пред последњи викенд октобра опозвали Препоруку старијим суграђанима (преко 70) да из домова излазе само када имају неодложне обавезе. Кажу: Најстарији су доста патили!

У остатку западне цивилизације (без Америке) од Шведских модела упражњава се онај који се односи на Штоколмски синдром. То је стање у којем таоци развијају психолошки савез са отмичарима током заточеништва. При овом стању оболели заволе призоре уништавања њихових економија и грађанских слобода . Таоци Короне тврде да се ослањају на науку која постаје све познатија и то под именом Талибан Сајенс.

Сама новонаука је фундирана у логици да би забраном преласка улице пешацима или забраном вожње, повреде у саобраћају могле бити сведене на 0.

Када је у питању Ковид 19 ,”Талибан сајенс” верује у проверу здравља човечанства ПЦР тестовима .

Како рече први светски доктор који то није ”Тедрос Женевски”, (16. марта 2020): Имамо једноставну поруку за све земље: тест, тест, тест“.

Ипак феномен је што се ова наука ”одлично продаје” преко медија мада у ниједној земљи света до сада нису регистровани потрошачи спремни да пазаре свега 50 до 90 одсто покварено млеко, месо или шта већ.

 

Вакцине зато, опет могу да буду делотворне 50 или 30 одсто (само да дођу). Јер, како је објаснио први човек Корона конклаве Бил Гејтс, ионако ће нам требати два, три цепљења све до нулте вакцине која ће заувек са земље избрисати корона вирус. Тако је Били кренуо и са Видновсом од 95-тице и види га сад:

Обриса под нама као да смо вируси!

У Србији око Ковид ситуација је стабилна у болницама, како кажу лекари ”мада очекују раст поседнутих ”Ковид кревета”средином недеље или новембра или децембра. Дотле, судећи по Корона извештајима из комшилука, тамошњи лекари би пацијенте требали да воде кући у личне постеље. То се неће догодити под условом да Словенци или Хрвати или Аустријанци или Мађари нису ноћас дигли нове болничке капацитете.

И то нас доводи до питања Прорицања. Познато је да су још Тарабићи предвидели долазак Короне (на 91 страни):

”У Србију ће се из белог света враћати у колонама”!

Код Новотарабића је проблем што су ”испустили”основну креманску пророчку нит: Проричи тек кад се догоди!

Викинзима доста корона патње

Влада у Штокхолму одбија да закључа своје становништво у другом Корона таласу, процењујућу неизрециво бедну ситуацију и страшне здравствене последице изолације у борни против КОВИД-19.

”Старији су, рекли су, патили довољно“, пише Фрасер Нелсон. ”Провели су месеце под саветима да избегавају јавни превоз, тржне центре и друге сегементе свакодневног живота. А резултат? Усамљеност. Беда. Ово је више него непријатно: старији брзо упадају у депресију, проблеме менталног здравља и смртност.

”Не можемо размишљати само о контроли инфекције“, рекла је Лена Халенгрен, шведска министарка здравља,: ”такође морамо размишљати о јавном здрављу.“ 

Извештај министарке Халенгрен од 21 странице такође је открио ”страшан менталног здравља нације“ који би се” вероватно погоршао што ако препоруке остану на снази“,за старије од 70.

И Њусвик пише да је, шведска стопа смртности од КОВИД-19 нижа од оне у Шпанији, Великој Британији и Италији, земљама које су све наметнуле драконске блокаде.

За разлику од остатка континента, шведска економија је такође у далеко бољој позицији за бржи опоравак. Епидемиолог број 2. у земљи викинга Андерс Тенгел критикује и ношење маски за лице као ”веома опасно“, јер даје лажни осећај сигурности, али не зауставља ширење вируса.

Како се прави покварено млеко

О ПЦР тестовима Ин4с је писао много пута. Веровање у валидност ПЦР тестова је ипак толико јако да је једнако религији која практично не толерише сумње. Проблем је ипак што се религије баве вером, а не научним чињеницама и као што рече чувени новинар Валтер Липман (можда најутицајнији новинар 20. века), ”Тамо где сви мисле слично, нико не размишља превише”.

Тест ланчане реакције реверзне транскрипције-полимеразе (РТ-ПЦР) који се користи за откривање / идентификовање САРС-2 широм света и који се користи за процену и табелирање броја потврђених позитивних случајева Ковид-19 према његовом ”оцу” нобеловцу др. Кари Мулису,”открива врло мали сегмент нуклеинске киселине која је део самог вируса. Специфични откривени фрагмент одређен је помало произвољним избором коришћених ДНК узорака који постају крајеви појачаног фрагмента. “

ПЦР тест никада није био намењен идентификовању вируса! – твдио је до своје недавне смрти Мулис.

Медицински часопис Лансет (омиљен Тедросу и Гејтсу): ”ПЦР откривање вируса је корисно уколико се може разумети његова тачност: нуди способност откривања РНК у малим количинама, али да ли та РНК представља заразни вирус можда неће бити јасно“ извештај Ланцет)

Стандардни ПЦР тест примењен у односу на Цовид-19 не открива нити идентификује вирус. Оно што открива су фрагменти вируса.

Према реномираном швајцарском имунологу др Б. Стадлеру: ”Ако радимо ПЦР тест короне на имуној особи, није откривен вирус, већ мали разбијени део вирусног генома. Тест се враћа позитивно све док су остали ситни разбијени делови вируса. Чак и ако су инфективни вири ”одавно мртви, тест на корону може се вратити позитивним, јер ПЦР метода умножава чак и мали део вирусног генетског материјала довољно [да се открије].

Према др. Паскалу Сакреу, ”Ови тестови откривају вирусне честице, генетске секвенце, а не цео вирус“

То значи да ПЦР тест не може да открије или идентификује САРС-ЦоВ-2. Оно што открива су фрагменти, што сугерише да се стандардни „ПЦР позитиван“ не може изједначити са такозваним Ковид-19 позитивним.

Како ствари стоје застрашујуће бројке које управо слушамо служе за одржавање кампање страха и оправдање политичких одлука корумпираних влада. Доминира утисак да постоји „Други талас“ и да је држава ту да спашава животе социјалним удаљавањем, маском, катанчењем фирми, парализом националног здравственог система и затварањем школа. Кружна узрочно-последична веза ипак није нејасна : Што се више људи тестира због кампање страха, то је више ПЦР позитивних . …

Тарабићи ”гајени” са грешком

А није да није Светска здравствена организација видела да јој после Афера Свињски и Птичији грип нико нормалан не верује. Године 2011.”издала је снажно упозорење”, чији су аутори Лук Бонек (холандски Интердисциплинарни демографски институт) и Вим Ван Дам (Институт за тропску медицину).

Био је то снажан напад на ”културу страха“ који би могао бити подстакнут у будућности, баш као што је био 2006. и 2009. године. Јасно је речено да се према следећој пандемији треба односити као ми у прошлости 20. века, смирено , без панике, и са широкогрудним фокусом на јавно здравље у холистичком смислу.

(Не чуди што су баш Холнађани добили задатак да напишу овај Меморандум будући да је њихов земљак Алеберт Остерхаус са Универзитета Ерзаумус руководио Пандемијском кризом 2009. које је проглашена у Парламенту ЕУ за превару века а лично је зараадио преко милијарду долара од мита).

У меморандуму се даље упозорава на ”стручњаке за грип” који звоне неоправданим алармима како би привукли пажњу и на спонзорисане медије, затим произвођаче вакцина и трговце…који неодговорно користе будући патоген.

Холађани кажу и да су обе измишење пандемије и са вирусом грипе А (Х1Н1) [2009] и претходне 2006. били део су културе страха …

….Обе пандемије страха, настале су кроз претеране тврдње о озбиљној претњи јавном здрављу произашле су првенствено из ”рекламирања” болести од стране стручњака за грип. СЗО је 2011.у свом Билтену упозорио на успон читаве индустрије јавних званичника, медија и фармацеутских производа који су ”гајени” за стварање панике сваки пут када стигне следећи патоген, дивље преувеличавајући претњу у сопственим интересима.

Индустрија панике није “Божја воља куме”

И ето нас код пророка и индустрије панике.

Милош и Митар Тарабић никад не би били славни да су ”прорицали” пре него би се таква ствар догодила. Уосталом, ко би и разумео Митра када збори куму проти ”гледајући снег како копни”:

”Бог хоће да казни овај народ,па усред зиме пушта љето”.

Прота узврати: „Божија воља куме“.

Није него народ је кваран. Суде се доље у вароши око једне кокоши и некавијех корова и трњина….

”Не ваља не ваља” одвраћа Митар упозоравајући: Биће рата! У љето оног дана када љетњи снег будне обијелио цијела Кремна!

(Ко нормалан ово да разуме?)

Истина је да су Тарабићи најбоље прорицали од 1982. када су Др Радован Казимировић и новинар Драгољуб Голубовић Пижон ”осавременили” аутентична 44 Тарабића пророчанства начинивши од њих 88.У том другом делу из 1982, у ствари налазе се ”Бест оф Кремна”:

”Појавиће ће се човек за звездом на челу и он ће Србе (Тито) или ”доћи ће са истока човек анђео са белегом по имену Михајло (Горбачов) и опет ће међу Србе и опет ће Срби…

Али, данашњи највећи Корона пророк са ових простора изгледа не зна за тајну Креманаца. Он је прорицао унапред:

У јулу 2009.имаћемо два милиона оболелих од свињског грипа – говорио је др Кон јула 2009.

Не може се рећи да га је држава и тада до краја слушала.

Набавили су само преко 850.000 вакцина и потом бацили само, више од 600.000.

(Било је и неких анибиотика и чуда али ту су штету платили приватни апотекари кад им је истекао рок).

Пророци се дакле, кажу пророчанства, не мењају, већ како написаше они Холанђани ”гаје”.

Ипак најгоре је кад се пророцима придруже ”гајени политичари” јер тада Закони не вреде. Важи само Ванредно стање!

Према одредбама Закона о јавном реду и миру у члану 13.”врачање, прорицање судбине, тумачење снова и сл. се кажњавају до 50.000 динара.

Пуч ковидидиота и штеточина

Међутим када се направи штета од преко 28 билиона долара за шест месеци нико није крив!

Напротив, политичари и пророци се труде да новим карантинским мерама за ”наше добро” удвоструче штету. Из прве земље која се други пут заканчила из Велса стиже прича:

Према новим правилима закључавања у Велсу грађани су спречени да купују такозване ”небитне“ предмете који су у супермаркетима прекривени пластичном фолијом.

…Током првог закључавања још у априлу, полиција у Великој Британији запретила је да ће започети претрагу корпи за куповину људи како би ухватила прекршиоце.

Шеф полиције Нортхамптонсшира Ник Едирли мрттав хладан појавио у видео снимку како би упозорио људе који су куповали небитне предмете у прехрамбеним продавницама да би њихове куповине могле бити под надзором власти.

”У овој фази нећемо почети да обилазимо супермаркете и проверавамо предмете у корпама и колицима да бисмо видели да ли је то легитиман, неопходан предмет, али опет…ако људи не послушају упозорења и молбе од данас, почећемо то да радимо “, рекао је Едирли и није остао на речима. Истог месеца полиција је казнила једног купца због куповине вина и чипса, који су сматрани „небитним“ стварима.

Становници Велса тренутно су под блокадом ”нивоа 3“,и шта им се догађа само они знају. Огромном броју људи чији су канали комуникације строго контролисани медији нажалост није јасно да траје ”узгајани” економски рат олигарха против републике а да се пандемија коронавируса користи као масовни пуч против плуралистичког друштва. Не крије се следи рестовање.

Прошле недеље на ТВ ”цар” Велике Британије Борис Џонсон о ресетовању је говорећи испред пароле „Изгради боље“ . Случајно је „Изгради боље“ слоган кампање Џоа Бајдена.

Оно што Џонсон назива „великим ресетовањем“, Бајден назива „Бајденовим планом за чисту енергетску револуцију и еколошку правду.

 

ИН4С