„Корони“ о деци, да не заборави…

Пише: Драган Вујичић

…Возио сам недавно Крагујевцем и путем кроз Шумарице поред споменика споменика Петом три. До куће сам распредао у глави како је могуће да целе трагедије Другог светског рата судбина овог Петог три буди највише језе и жеље за осветом у многима од нас…

Први ”зилот” затварања света у логор, др. Ентони Фаучи почетком прошле недеље ”осрамоћен” је на ТВ Фоксу признајући коначно да су школе требале бити отворене упркос ограничењима коронавируса. Између осталог, критичари су ”доброг америчког доктора” оптуживали да су деца била подвргнута осам месеци пакла свакавих ограничења без доброг разлога. Претходно У АБЦ-јевој емисији „Ове недеље“, Фаучи је изјавио да ”Задани став треба да буде и да се трудимо што је боље могуће, у разумном року, да задржимо децу у школама односно да их у школе вратимо“.

шумарице

” Ако погледате податке, ширење међу децом и децом уопште није велико, баш као што би неко могао и да сумња. Па покушајмо да вратимо децу “, рекао је.

Такер Карлсон ”домаћин ” Фоксове емисије о осмомесечном злостављању деце коментарисао је: ”Власти су најзад признале“ додавши: ”најневероватнији део целе приче је тај што су знали да су погрешили када су то учинили. Али они су наставили да лажу о томе чак и кад су америчка деца почела да се убијају “…

Српска деца ових дана су углавном код куће а у школама, само ако су општински Кризни штабови проценили да то у овом тренутку није ” ризично по баке и деке”. О актуелним мерама ”виших ”надлежних у мојој Србији и њиховој бризи за
децу нећу, јер не заслужује зарез. О нашој деци мисле се у Женеви.

Наука, политика и циљеви

Американац, хемичар, научник, Том Лунго у есеју који свако треба да почита (https://tomluongo.me/2020/12/01/politics-positivism-and-the-science-of-tyranny/ ) пише да – ”Нема ништа горе од политизације науке”, а наука данас није ништа, ако није политичка. Политика опет, не постоји ако није опседнута циљевима, а не средствима. Деца су с нашла између.

….У доњем и прљавом свету политике на брзину изведени закључци из лоше контролисане “науке“ могу се користити за објављивање заиста провокативних наслова способних да поколебају јавно мњење…. Будући да живимо у “доба стручњака”, лако је створити масовну хистерију, и наоружати маргинално, ако не и потпуно нестручне људе са лошим аргументима о томе како креирати политику. Још горе – вели Лунго: Сада смо их ослободили на Твитер – у како бисмо били сигурни да није могућ прави разговор.

О политичарима као социопатама стотине је озбиљних научних радова.

….”Политичари су вероватније социопати него људи у општој популацији. Мислим да не бисте пронашли стручњака у пољу социопатије / психопатије / антисоцијалног поремећаја личности који би то оспорио … Да мала већина људи буквално нема савест јесте горка је таблета за наше друштво које мора да се прогута и то објашњава много ствари па и бесрамно лажно политичко
понашање. “ – др Марта Стоут, клиничка психологиња и бивша професорка на Харвард Медикал Скул.

https://www.rcreader.com/news-releases/pathocracy-deep-state-tyranny-hands- psychopathic-government

Корона је време Патокртије – периода када патологија влада светом

Психолог Џемс Лонг са Универзитета у Монтани каже: ”Једном када психопати стекну моћ, резултат је обично неки облик тоталитарне власти или патократије.

„У том тренутку влада делује против интереса сопственог народа, у циљу фаворизована одређене групе.

…. „Тренутно смо сведоци намерних поларизација грађана, незаконитих радњи и масовног и беспотребног задуживања људи. Ово је типично за психопатске системе, а врло сличне ствари су се дешавале у Совјетском Савезу док се прекомерно ширио и урушавао “.

Асимптоматска деца глупих родитеља

Једна од мета социјалног рушења наше цивилилазције у Корона кризи примарно су биле и остале школе. Потпомогнути и подржани од стране хистеричних медија који су месецима трајно усмерени ка одржавању константног нивоа јавног страха, политичари су успели да преваре забринуте родитеље и наставнике који сада већ искрено могу да верују да КОВИД19 представља неку врсту свеукупне претње здрављу за децу (што није тачно) , као и да измишљена ” асимптоматска деца ”некако ”шире вирус“ на одрасле, старе и рањиве особе.

Озбиљни и одговорни научници из Русије, Француске, Немачке, Финске, Шведске, Норвешке, Исланда, САД… још током лета су низом студија и истраживањадо темеља срушили овај мит а ИН4С је у више наврата писао о томе.

ИН4С