Посланик Југовић распаковао Ђиласа и то је појединим медијима повод за подсмех

Народни посланик Југовић се није запетљао док је распетљавао пословне комбинације Драгана Ђиласа. Истина је да су се запетљали поједини медији који јадни не могу да одбране Ђиласа од логичног питања како то да он није могао ни пре доласка на власт ни после одласка са власти да стекне толику имовину коју је стекао док је вршио државне функције на власти – истиче Александар Ђурђев председник Српске лиге.

Тај исти медиј који се подсмева посланику Југовићу је комичан у својој малограђанштини јер уочљиво ћути на нелогично стечену имовину бившег вршиоца народне власти – наглашава Ђурђев.

Посланик Југовића је имао тешку клиничку слику и веома је ослабљен дошао у Скупштину. Исмевати човека који ће се још дуго опорављати од последица вируса Корона је новинарство којег се гнушају и бирачи који су опозиционо оријентисани – закључује Ђурђев.

Нова: Посланик СНС се уплео у Скупштини, па ни да бекне

Посланик Српске напредне странке Братислав Бата Југовић у покушају да провуче име председника Странке слободе и правде кроз још једну скупштинску расправу, запетљао се и замуцкивао до те мере да вероватно нико у скупштинској сали није разумео шта је тачно хтео да каже.

“Та политика се мери у хектарима, односно мери се у хек… нек… богатству, односно у некретнинама, у хектарима, сопственим хектарима Драгана Ђиласа”, рекао је Југовић.

Он је тако практично наставио читав низ излагања посланика СНС који су током прошле недеље изазвали бурне реакције јавности.

“Бата Југовић из Чачка, није добро научио снс задатак, па се запетљао. Није знао кога да оплете, Драгана или Гојка, нису му на време дотурили цедуљу”, само је једна од реакција на друштвеним мрежама.

Да подсетимо, у читавом серијалу увреда и забрињавајућих оптужби које су протекле недеље долазили из редова посланика СНС, посебно се издвајају оптужбе Биљане Пантић Пиља која је телевизије Н1 и Нова С означила као “антисрпске медије у којима нема трунке независности” и да их може “описати само једна реченица – домаћи издајник, страни плаћеник”.

Затим је уследио читав серијал оптужби на рачун председника ССП, укључујући и ону да организује убиство председника Србије Александра Вучића.

Не треба изоставити ни недавни напад посланика Марка Атлагића на глумце Секу Саблић и Драгана Бјелогрлића, које је окарактерисао као особе без трунке патриотизма.

Нова