Мрачна зима 2021 и биће на горе, а онда се не зна

Пише: Драган Вујичић

МРАЧНА зима, мантра коју је будући председник САД током Изборне камапање из свог подрума у Делаверу најављивао током целе јесени је почела. САД, Братаније и још неке земље ”бележе” поновне рекордне случајева Ковид 19.

”Пророчанске речи” Џоа Бајдена ”Биће нам горе да би нам после било боље” из домена његових визија преселиле су се у реалност  и остаје да му се верује (ко нема друга посла) и у остала изборна обећања ”Да ће изградити бољу будућност”.

Годину за нама обележиле су фразе:  типа ”мрачна зима“, ”закључавање“, ”  градимо боље“, ”сви смо у овоме заједно“, ” равнање криве“, ”социјално дистанцирање“, ”заустављање ширења“, ”самокарантин ,” тражење контаката “, ”ново нормално “ ” Велики ресет “. Овај  речник, потпуно нова лексика  уведена је као средство  контроле и  дехуманизације,  без сумње доживеће предвиђене и испланиране мутације у 2021 фазно и постепено  како се и цела ”игранка” одвија.

”Мрачна зима” је оно што  је почело с краја 2020. а до старта  Великог ресета чекаћемо   до јуна-слажу се на истоку и западу.

Пропаганда ”Мрачне зиме“ осмишљена је пре свега  да уплаши становништво да се потчини закључавањима, да се откаже Дан захвалности у САД , Нова Година  и Божића широм света и да се уместо Богу или  ”Деда мраз” у молимо за вакцине великим фарамацеутским фирмама.

И баш као Евент 201 (корпоративно здравствена вежба пандемија из октобра прошле године која је целу 2020 ”случајно пророковала”) и ова вежба је спроведена и уигравана, само 2001, на истом Универзитету Џон Хопкинс јуна 2001.

”Мрачна зима” било је кодно име био-терористичке симулације за случај  широко распрострањениог терористичког  напада малим богињама на тло САД и последично”слободног света”.

”Зима” у својим закључцима  претпоставила је и могући слом у основних институција, што је резултирало губитком поверења у владу, праћено грађанским нередима  и кршењем демократских стандарда  од стране власти које су покушавале да успоставе ред.

Несташица вакцина и других лекова утицала је на одговоре на које је све начине  могуће зауставити епидемију, као и на способност политичких лидера да пруже сигурност америчком народу.

Срећна нова 2021!

Корона зима да се смрзнеш

У ”Мрачној зими 2001”.челници државне владе наредили су   обавезно успостављање карантина и контролу граница. Недостатак координираног здравственог одговора погоршао је страх становништва и преплавио капацитете у болницама највише из страха од симптома. Најважнији закључак  симулације био је да ће управљање информацијама бити критични елемент у управању кризом. Закључавање  становништва док се   обавезно не вакцинише и  примена  мере за  сузбијања болести ” подразумевали су и побуне човечанства” и одговоре на њих. Главна полуга оваквог управања кризом била је убеђивање   друштва да  је Влада та која зна   шта је најбоље  за поданике.

 

Како констатује Бенџамин Зајсфлот на Бурниинг платформ порталу, они којима се данас верују да знају шта је најбоље за свет су  Гејтс, Сорош, Шваб , Безос, Цукерберг, Дорси, Обама, Клинтон, заједно са другим оперативцима Дип стејта.Они су добро искористили  лекције из 2001. Разумеју моћ  пропагандних техника, у комбинацији са савременим технолошким алгоритмима и психолошком манипулацијом над популуцијом…

…Они знају како се  успешно пласира  жељени наратив путем повезивања плаћених ”стручних“ мишљења, непрекидног размењивања порука у главним медијима, промоције наратива на друштвеним мрежама и сузбијања контра-наратива путем цензуре, а политичари су ту само  да изговарају оно што им њихов луткар каже да кажу .

Увод у ”Мрачну зиму” је дакле почео. Корона владар  и члан Управних одбора Фајзера и Модерне (произвађача две од три ”светски одобрене вакције”)Ентони Фаучи  тврди  је децембар на путу да буде најсмртоноснији месец за вирус откако је све почело (више од 63 хиљаде људи наводно умрло је у САД-у овог месеца).Он у последњој недељи децембра 2020. вели ”да је ситуација на добром путу да се погорша у јануару и фебруару.”

”Страхује” да у јануару дневно може доћи до 800.000 случајева у Америци јер  ”нису били добри” за Божић а и за Нову годину желе да се опусте.

Докторка Селин Гендер из Обаминог штаба за борбу са Ковид која тек треба да се прихвати ”машалских ратних палицу” против Ковид  поновила је упозорења др Фаучија да ионако претрпане болнице   неће моћи да се носе  са следећим таласом пацијената.

…Председник Бајден ће се вероватно позвати на Закон о производњи у случају националне угрожености да би обезбедио да САД достигну своје високе циљеве у вакцинацији,казале је она (додајући да је САД касни за око 18 милиона ”вакцинисања” у 2020 у којој је  планирана испорука   20 милиона доза цепива.

Др. Гендер је додатно ”појачала” причу како је  неопходно коришћења „геномског надзора“ за праћење мутација попут Б.1.1.7 мутиране „варијанте“ која је током последњих недељу дана пунила  наслове масмедија.

…”Видећемо и повећање геномског надзора, где пратите промене у … генетским материјалима вируса … то можемо … јер имамо технологију … једноставно смо одлучили да не трошимо новац за надзор јавног здравља … “

(Значи ли то да ће вакцинсани новим генерацијама вакцина од Ковид 19  бити надзирани преко Гугла и Оракла како је то обећао шеф операције Варп Спид Монцеф Слауји?)

Бајден ће се позвати на Војни закон о производњи вакцина поновила је Гендерова за ЦНБЦ како би осигурао да   сировине   за Фајзер и Модерну увек буду доступне  како би наставили  раст производње. НБЦ Њуз је такође  известио о ”предвиђеном ратном стању”  у прозводњи.

Засад планови Великих ресеташа ипак ”не иду по лоју”.Вакцине су добиле привремену употербну дозволу до априла 2021 али има  проблема.Колико је управо драматично сведочи чињеница да је и СЗО први пут направила ”отклон”од чудотворних Фаучијевих и Гејтсових цепива  у изјави Главног научника СЗО Сумије Сваминатан у понедељак 28 децембра.

…Не постоје ”докази који би били тачни у прилог тврдње да вакцинације спречавају пренос болести“. Људи који приме вакцину треба да наставе да носе маске и прате сва социјална удаљавања и смернице за евентуална путовања.

… ”Тренутно не верујем да имамо доказе о било којој од вакцина, која би би са сигурношћу могла да  спречи  заражавање и даљи пренос заразе код  људи”- казала је ”научница из СЗО”.

Наравно, Индијка је у праву када карактерише суштину ”испитивања вакцине ”Фајзера и Модерне. Њихове  студије заправо и нису тестирале да ли вакцине заиста спречавају пренос вируса; Циљ испитивања био је да се утврди да ли су вакцинисани пацијенти имали симптоме КОВИД по стопи која је била знатно ређа од особа које нису вакцинисане.

Али, то су финесе које главни медији ”нису приметили”а од којих буквално зависе животе многих.

Умирање као нова нормала

Тако је препоследњег дана старе 2020 извештено да је преминуо Швајцарац који  се први вакцинисао ”Фајзером” у Кантону Луцерн, пренео је Ројтерс.

Према ранијим извештајима у израелској штампи, 75-годишњак из Беит Шехана такође је умро  у понедељак ујутру   само два сата након примања вакцине.

Пацијент је примио вакцину ујутру у 08:30, а затим је сачекао уобичајено време у здравственој клиници пре него што је пуштен кући, јер се наводно осећа добро. Неко време након тога, човек је изгубио свест, а затим је проглашен мртвим.

Израелско Министарство здравља објавило је изјаву о смрти: ”75-годишњак са севера земље који пати од активних срчаних и малигних болести, а који је претрпео низ срчаних удара, јутрос је вакцинисан против коронавируса и умро код куће убрзо након поступка “.

То су већ три  смрти од Фајзер вакцине. До 29.децембра у САД вакцинисано је 215.000 хиљада људи, а пет хиљада је известило о последицама (на графици доле) Они су пријавили  неку врсту ”негативног утицаја на здравље“, што би могло бити у ствари све што озбиљно ограничава способност појединца да функционише и/или да извршава свакодневне задатке.

Међутим ко год се усуди да и помене могућност да Бајденове вакцине нису спас ”пролази кроз рутински поступак”

Британска новинарка нашла се на мети бесне (и организоване) интернетске руље пошто  је истакла да је само релативно мали број   здравих људи умро  од КОВИД-а на Острву и сугеришући да потпуно уништавање нашег начина живота свакако није адекватан одговор.

Водитељка ”Толкрадија” Џулија Хартли-Бривер позвала се на  сопствене статистике добијене у  Националној здравственој  служби и открила да  је ”Само 377 здравих људи млађих од 60 година умрло од Ковида“у Британији.

”Заштитници старих и немоћних су побеснели” на Хартли-Бриверову третирајући је као људско биће достојно презира.

Други ”хуманисти су опет писали”” да неки људи одбијају да прихвате ужасну стварност која се одвија испред   очију”.

Иако је здравствена статистика у 2020  неумољива и каже: Људи млађи од 70 година који су  релативно доброг здравља имају 99,7% шансе да преживе  овај грип. Чак и  старији од 70 година имају 94,6% шансе да преживе ако оболе. Ковид  доприноси смрти код врло старих и врло болесних, вероватно им скраћујући живот за месеци, а не године, бирократе су још неумољивије.

Борис Џонсон је задње недеље децембра позвао војску у помоћ да вакцинише што више људи. Последње недеље децембра и Оксфорд-Астра Зенека су почели да испоручују вакцине а Мет Хенкок министар здравља Велике Британије најављује да ће још милионе Енглеза одмах по Новој години ставити у карантин Четвртог нивао јер ”хоспитализације расту”.

Хенкок и Џонсон се тврдо држе ”својих статистика” без намере да објасне зашто су  пријављени случајеви грипа опали за 98%, без смртних случајева као и то како су се   смртности од срчаних болести и других респираторних обољења такође суновратиле током ове године.

Подаци прочешљани у америчком ЦДЦ у ствари говоре да   само 6% укупних смртних случајева долази само од Ковида. У САД чак нема ни повећаног морталитета пише у Студији са Џон Хопкинс универзитета која је повучена са заваничног сајта ове установе али и даље постоји:

 

Када је у питању фраза ”Нова нормала” она је  изграђена  на темељима неистине да је Ковид 19 аналогна болест ранијем Шпанском грипу који је свет погађао пре више од 100 година и да би се зато сви морали затворити у куће.

Пандемија шпанског грипа 1918. године у ствари убила је 50 милиона људи када је на земљи  било 1,8 милијарди, двоножаца и то је тада било   2,8% светске популације. Овај грип 2020. допринео је смрти 1,8 милиона људи са светском популацијом од 7,8 милијарди, или 0,023%. За разлику од Шпанског грипа који је циљао млађе људе ,од 18 до 40 овај има за мету старе,болесне и немоћне-углавном.

….Не постоји нешто ново као нормално. Постоји нормално и ненормално. Оно што данас доживљавамо као ”нову реалност” је искривљена сценски вођена ненеормалност  коју нам диктирају особе  које имају велике користи од Ковид 19 и тек ће имати користи ако   им му дозволимо да преузму свет-констатује горе поменути  Бенџамин Зајсфлот.

Неизбежност пропадања је датост и за за људе, и за цивилизације, за царства и векове-наставља он. Владари света богати олигарси из Давоса кроз  Велики ресет  зато  желе да наш свет трансформише у зелену утопију, којом владају баш они усрдно верујући да су интелигентнији од свих других  јер своје криминалнио   стечено богатство поистовећују са својом  интелектуалном супериорношћу.

Гејтс, Сорош, Блумберг, Безос, Цукерберг и остатак мафије Великог  Ресета не заслужују наше дивљење, већ презир и презир.  ….Присила, осиромашење и страх су њихово оруђе, а доминација им је циљ. Чини се да засад они имају предност, јер се људи широм света повијају  од страха док је ”Сауроново око” (Ковид-19) окренуто у њиховом смеру.

Велики ресет „застава“ егоманијака

А фраза ”Велики ресет ”све до новембра 2020.била је у главним медијима “вођена”  као”Теорија завере” а они који су се усудили да користе ове речи промишљајући будућност цивилизације  ризиковали су да буду означени црвеном ”заставицом нестине” глобалних господара свих истина из Силиконске долине.

Последњи текст на овом фону објавио је Њујорк тајмс пре само 45 дана.

О Великом ресету и намерама можете ћитати на  Веб страници Светског економског форума ..

”Постоји хитна потреба да глобалне заинтересоване стране сарађују у истовременом управљању директним последицама кризе КОВИД-19. Да би побољшао стање у свету, Светски економски форум покреће иницијативу Велико ресетовање.

…Према Светском економском форуму, „Велико ресетовање“ представља „јединствени прозор могућности“ за глобалне лидере да обликују ”будуће стање глобалних односа, правац националних економија, приоритете друштава, природу пословних модела и управљање глобалним заједничким добром “…

….Полазећи од визије и велике стручности лидера ангажованих у заједницама Форума, иницијатива Великог ресета има низ димензија за изградњу новог друштвеног уговора који поштује достојанство сваког човека.

Другим речима, „Велико ресетовање“ је ажурирани нацрт Новог светског поретка.

Човек који стоји иза „Великог ресета“ зове се Клаус Шваб. Оснивач је и извршни председник Светског економског форума, а другде на званичној веб страници ВЕФ-а постоји чланак Шваба под насловом „Сада је време за ”велико ресетовање “.

….Да би постигао бољи исход, свет мора заједнички и брзо деловати на обнови  свих  аспекате наших друштава и економија, од образовања до социјалних уговора и услова рада. Свака држава, од Сједињених Држава до Кине, мора учествовати, а свака индустрија, од нафте и гаса до технологије, мора се трансформисати. Укратко, потребан нам је „Велики ресет“ капитализма.

То значи да би сви аспекти људске активности потпали под његов план-Клауса Шваба председника НВО са Женевског језера!?.

Изградити боље могуће али без њих

И, да ли је то оно ”Изградити боље” из  Бајденове  кампање?

Ова парола је усвојена  у августу 2020. године.Корпоративни медији су представили  подрумску  нарацију као сјајан план мудрог државника Џоа Бајдена  да спаси Америку од убилачких махинација злог наранџастог човека.

У ствари како открива”Гугл Трендс”  ова фраза  је ствари  глобалистички слоган за промену света. Основу   фразе  почињете да разумете када истражујете њено порекло. Први пут се појавио у саопштењу УН-а 2009. године, током обележавања ”Међународнпг  дана мајке Земље“, измишљеног глобалистичког празника. УН су искористиле лажну климатску кризу да подстакну владе да „граде боље“ стварањем одрживијег, отпорнијег и инклузивнијег друштва након финансијске кризе.

Европска комисија користила је фразу у мају ове године када је најавила свој подстицајни фонд од 750 милијарди евра за ”  изградњу бољег“ кроз ”путеве који доприносе зеленијем одрживијем и отпорнијем друштву“. То значи да нема фосилних горива следе , масовна повећања пореза и још већа послушност према  онима који знају шта је најбоље за вас –  ”Сорош Кновс Бест,”што би се рекло.

У одличном есеју на Брниниг платформ Џин Ким пророкује:

Ови его-манијаци  ауторитарци које финансира милијардер морају да доживе катастрофу да би  ”изградили бољи“ свет без њих. У основи овде је питању глобалистичка завера за промену света која искоришћава  прекомерну пандемију коронавируса да би покренула велико ресетовање Шваба, где кметови неће имати ништа и биће  сретни, док ће олигарси и њихови апаратчици живети  луксузним и богатим животима, пишући  прописе и стварајући законе своје поданике. Криза са коронавирусом биће замењена климатском кризом, јер само стварање трајне катастрофе омогућава глобалистима да примене свој главни план новог светског поретка.

ИН4С