Бака Прасе послао поруку Јелени Ђоковић!

Одлучио је да се јави супрузи најбољег тенисера на свету.
Познати српски јутјубер Богдан Илић, познат и као „Бака Прасе“ поделио је са својим верним пратиоцима једну јако занимљиву анегдоту која му се догодила баш када је био на врхунцу популарности.
Када је постао и званично први по броју пратилаца на Балкану, Илић је одлучио да је време да некако дође до најбољег српског тенисера Новака Ђоковића како би се макар сликао са њим. Како би то извео одлучио је да се јави Нолетовој супрузи Јелени.

„Бака Прасе“ је желео да искористи прилику док је Новак био у Србији те да направи видео о првом човеку српског јутјуба који упознаје првог на АТП листи. Јелена је видела његову поруку и одговорила му, а њега је тај одговор запањио.

– Ха-ха-ха, блесав си! Слушај, у кратким цртама, јеси најбољи јутјубер. Честитам ти од срца. Изборио си се на нешто што је теби битно. Ја увек мотрим на младе људе и чула сам за тебе, међутим, вредности које истичеш се не поклапају са оним у шта ми верујемо. Ти си изабрао да промовишеш материјалне ствари и помало вулгарнији начин изражавања. Ми идемо другим путем. То не значи да то што си изабрао не доноси резултате… – написала је Јелена између осталог.

фото јутјуб снимак екрана

Ало