Велике силе се спремају да ударе на Русију! Путин изнео драматично упозорење

У иностранству је у току информациона кампања против достигнућа Русије, укључујући и у медицини.
Русија се суочава са политиком обуздавања, која је усмерена на поткопавање њених вредности и заустављање развоја земље, саопштио је руски председник Владимир Путин на седници колегијума ФСБ.

– Суочавамо се са такозваном политиком обуздавања Русије. Није у питању природна конкуренција која је природна за међународне односе, већ доследна и врло агресивна линија, која је усмерена на поткопавање нашег развоја, да га успоре, изазову унутрашњу нестабилност, поткопају вредности које обједињавају руско друштво, и на крају ослабе Русију и ставе је под спољну контролу, као што то видимо и знамо да се дешава у неким државама на постсовјетском простору – нагласио је шеф државе.

По његовим речима, у иностранству је у току информациона кампања против достигнућа Русије, укључујући и у медицини.

– Против нас се води циљана информативна кампања са оштрим и неутемељеним оптужбама по бројним питањима. Користе се чак и апсурдне свакакве анегдотске теорије завере. Покушава се, у последње време, поставити под сумњу наша достигнућа у сфери медицине, у борби против вируса корона – додао је он.

Како је саопштио руски лидер, Русија поседује информације да се против ње спремају провокације, везане за борбу против вируса корона.

Ало