СТРАТЕШКА САРАДЊА ПОШТА СРБИЈЕ И РС: Стратешки пројекти у области логистичких услуга

ВРШИЛАЦ дужности директора Јавног предузећа „Пошта Србије“ Зоран Ђорђевић, разговарао је у Бањалуци, на одвојеним састанцима, са председницом Републике Српске Жељком Цвијановић и директором предузећа „Поште Српске“ Миладином Радовићем о јачању и ширењу сарадње пошта Србије и Српске, као основи за чвршће повезивање грађана и привреде две земље.

На састанку са председницом Републике Српске Жељком Цвијановић, који је одржан на њену иницијативу, у фокусу су били стратешки пројекти сарадње, посебно у области поштанског саобраћаја и логистичких услуга као кључних елемената међудржавне сарадње која је договорена током посете председника Србије Александра Вучића Републици Српској раније ове недеље.

Након разговора са председницом Цвијановић, Зоран Ђорђевић имао је радни састанак директором предузећа „Поште Српске“ Миладином Радовићем на ком су утврђене заједничке активности у оквиру стратешке и оперативне сарадње пошта Србије и Српске, саопштила је Служба за односе с јавношћу „Поште Србије“.
-Стратешки пројекти у области поштанског саобраћаја, логистичких и информатичких услуга које ћемо заједно развијати не само да ће додатно учврстити нераскидиве везе између Србије и Републике Српске, већ ће допринети свеукупном развоју привреде и унапређењу квалитета живота грађана обе земље. Истовремено, Пошта Србије ће пружити пуну стручну помоћ и подршку пословним активностима Поште Српске- изјавио је Ђорђевић након састанка у Бањалуци.

Новости