Весели се, Херцег Нови!

Драги Новљани од Каменара до Дебелог Бријега и од мора до орјенског снијега,

Хвала вам, добри људи, честити заљубљеници у овај град! Хвала на подршци коју сте дали првенствено идеји да о граду Херцег Новом треба да одлучујемо у Херцег Новом. Хвала вам на великом повјерењу листи која је изашла пред вас часно и поштено, самостално, именом и презименом, и која вам је тражила подршку да заједно волимо и водимо овај град, да га заједно бранимо и да га заједно развијамо.

Истрајали сте у подршци Новској Листи током мукотрпне кампање и упркос опасним неистинама које су сервирали конкуренти у изборној трци. Нису вас поколебале тешке ријечи, ни агресивни наступи, вандалски чинови, ни некултурни испади. Одговорили сте на све онако као и ми, елегантно, новљански једним потезом оловке или пера. Оно што сте ви урадили јуче, улази у анале изборних трка. Хвала вам! Тријумфовао је Херцег Нови и тек ће да тријумфује.

Наставићемо да се боримо за све вас и нас који други град осим овог немамо, али и не тражимо. Наша љубав и наша брига значе још асфалтираних улица и још паркова, још инвестиција и још послова, мање проблема а више рјешења. Даћемо све од себе да чујемо сва ваша мишљења и да на терену заједно доносимо најбоље одлуке за све мјесне заједнице и сва херцегновска села.

Нека се весели Херцег Нови! Заслужио је! Живио нам! Ово је наш град и наш брод!
Прича се наставља.
С љубављу, ваша Новска Листа

Радио Јадран