‘Заједно и кад није тешко!’ СТЕФАН КРКОБАБИЋ: Нужно је да будемо заједно и у оним обичним дневним активностима које поправљају квалитет живота грађана Републике Србије и Републике Српске

Потпредседник Скупштине Србије Стефан Кркобабић састао се данас у Београду са потпредседником Скупштине града Бијељина Миленком Митровићем, који је рекао да ће за људе из Бијељине изградња ауто-пута много значити и да ће, када буде завршен, имати бржу и љепшу везу са Србијом.

Кркобабић је истакао значај данашњег сусрета са представницима локалне самоуправе из Републике Српске напомињући да је ово први сусрет те врсте.

„Заједно смо када је најтеже. Али нужно је да будемо заједно и у оним обичним дневним активностима које поправљају квалитет живота грађана Републике Србије и Републике Српске. Та континуирана сарадња у реализацији различитих пројеката је од посебног значаја и административне границе не могу да нам буду у томе препрека“ изјавио је Кркобабић.

Митровић је захвалио Влади Србије и председнику Србије Александру Вучићу на финансијској подршци Републици Српској и Бијељини.

Митровић, који је предводио делегацију Скупштине града, рекао је новинарима да су на састанку са посланицима размењена искуства које ће много значити у будућем раду, те додао да је позвао посланике Србије у посету.

Кркобабић је истакао висок степен заједништва и сарадњу коју имају Србија и Српска.

“Можемо да сарађујемо на свим пројектима, увек и у сваком тренутку и да се боримо за исте интересе – да и грађанима Србије и Републике Српске, кроз ту сарадњу, буде боље”, рекао је Кркобабић.

Он је навео да је тема разговора било све оно што је значајно и за Бијељину, али и Републику Српску.

Митровић и Кркобабвић су изразили задовољство због прве посете делегације Бијељине, те нагласили спремност за сарадњу у разним областима.

Извор: https://ntvarena.com/auto-put-znacajan-za-bijeljinu/