ФАНТАСТИЧНЕ ВЕСТИ ИЗ МОСКВЕ! Вучевић и Ђорђевић: Договорили смо стратешку сарадњу са челницима Путинове странке, привилегија је имати за пријатеља силу каква је Русија!

Русија је важан стратешки партнер на нашем развојном путу, а за наше одличне односе пре свега је заслужна нераскидива сарадња Александра Вучића и Владимира Путина.
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и директор Пошта Србије, Зоран Ђорђевић похвалили су се на својим Инстаграм профилима добрим вестима из Руске Федерације.

– Доносим фантастичне вести из Москве! У центру ове светске метрополе, јутрос сам имао састанак са замеником генералног секретара највеће руске странке Јединствене Русије, господином Андрејем Климовим. Овим виђењем смо прецизирали даљу сарадњу наше две странке, која је темељ и гарант добрих односа Руске Федерације и Републике Србије. Договор наших заједничких корака у будућности, после пандемије, био је неопходан и у интересу је Србије, јер нас је пошаст звана ковид 19 прилично успорила. Русија је важан стратешки партнер на нашем развојном путу, а за наше одличне односе пре свега је заслужна нераскидива сарадња Александра Вучића и Владимира Путина. Привилегија је имати за пријатеља и партнера силу каква је Русија! – навео је Вучевић.

– СНС и Јединствена Русија раде на наставку и унапређењу стратешке сарадње. Потпредседник СНС Милош Вучевић и члан председништва СНС Зоран Ђорђевић састали су се са председником Комисије за међународну сарадњу Генералног савета Јединствене Русије Андрејом Климовим у централи Јединствене Русије у Москви, написао је Зоран Ђорђевић на Инстаграму.

Ало