Мандић: Здравко Кривокапић биће упамћен као највећи издајник српског рода, заједно са својим ментором и газдом Милом Ђукановићем!

 

Пише: Владимир Мандић, прослављени српски рукометаш

Ја као Србин из Републике Српске нисам могао ни претпоставити да ће неко из братске Црне Горе забити нож у леђа свом народу. Доношење резолуције о Сребреници у црногорској скупштини је нова непреболна рана на грудима српског народа јер долази од браће и пријатеља. Међутим, све су прилике да Влада Црне Горе и њен премијер Здравко Кривокапић настављају антисрпску политику која је српске хероје прогласила за злочинце, а Србе за геноцидаше.

Нисам имао ни у помисли да ће из Црне Горе долазити овако тешке вијести. Оне Црне Горе која је некад чојски стајала уз српски народ што се грчевито борио да се сачува на вјековним огњиштима. Црне Горе која је слала помоћ у нафти и другим ресурсима због чега су Срби из РС и опстали! Сви они синови који су пали за слободу Републике Српске ово нису заслужили.

Нека знају они који су дугли руку за жигосање мог народа као геноцидног да ћемо им ово добро упамтити. Нису залуд у Републици Српској и другим српским земљама многе породице затрте јер су све мушке главе положиле животе да би спријечиле оно што неко мисли тастером да учини! Мислио сам да се одласком безбожника који су ударили на Српску православну цркву све промијенило у Црној Гори, али чини се да ће бити још горе, а Здравко Кривокапићи (нисам случајно написао кривокапићи) је издао све што се може издати,и сигуран сам да ће се сваки његов рођак стидјети њега и да ће бити упамћен у историји као највећи издајник српског рода од Бранковића па на овамо, уз раме свом ментору и газди Милу Ђукановићу.

 

Борба