Раковић: Лепо је што су се огласили стари пацијенти из ДПС-а

„Србија, Црна Гора и Српска биће слободне и уједињене. Демократска партија социјалиста ће, као црногорски вид Хрватске странке права, бити забрањена у тој савезној држави“, поручио је Раковић.

Пише: др Александар Раковић

После дужег времена, извесно пробуђени из коме, поново су се против мене огласили моји стари пацијенти, беспризорници из Демократске партија социјалиста. Извесно је да им је резолуција о Сребреници дала нову енергију, посебно јер се надају да је ова резолуција спасила Мила Ђукановића од суђења за ратне злочине. Међутим, неће бити тако. Ђукановић ће одговарати за ратне злочине. Он лично у своје име, а не у име црногорских конвертита.

Због своје културолошке инфериорности, у Демократској партији социјалиста и Агенцији за националну безбједност нису имали капацитет да протумаче моје речи из 2019. на промоцији моје књиге „Црногорски сепаратизам“ која се одиграла у стадионској атмосфери препуног афмитеатра на Правном факултету Универзитета у Београду. Наиме, моје речи да ће се једног дана сто хиљада црногорских сепаратиста суочити са 7,5 милиона Срба значиле су увертиру у догађаје из 2020. када се управо то догодило.

Тада се свесрпски покрет Србије, Српске и Црне Горе поигравао с црногорским сепаратистима који су остали сасвим сами, без игде икога, без кучета и мачета, као што је то и данас. И опет ћемо се тако поигравати, најбоље је западњачком методом штапа и шаргарепе. Угодно за уво звучи када Дарко Шуковић каже: „Трампизовани Запад фасциниран Путином посматрао је како Србија и Република Српска по руском сценарију газе најмању чланицу НАТО-а“. Баш како доликује, зар не?

Србија, Црна Гора и Српска биће слободне и уједињене. Демократска партија социјалиста ће, као црногорски вид Хрватске странке права, бити забрањена у тој савезној држави. Геноцидна великохрватска политика Анте Старчевића, чији је данас носилац Демократска партија социјалиста на челу с Ђукановићем, отићи ће на сметлиште историје. Томе ће посебан допринос дати 7,5 милиона Срба док ће сто хиљада црногорских сепаратиста то само посматрати. А потом и аплаудирати, у складу с менталитетским особинама.

 

ИН4С