Српска лига: Обрадовићу, признај да си лажни патриота и лажна опозиција!

Београд, 5.7.2021 – Када Бошко Обрадовић каже да није опозиција својој држави већ власти, онда свакако очекујемо да се тако понаша и да подржи опстанак српског народа на овим просторима који укључује и спас руралних, поготово рубних, подручја Србије и комплетне нације, уместо што глуми лажног патриоту који само вербално брани српске домаћине и Косово и Метохију (КиМ), као да није свестан да се јужна српска покрајина чува и штити на територији целе наше државе – изјавио је Александар Ђурђев, председник Српске лиге (СЛ), поводом несонованих оптужби лидера Двери, да министар Кркобабић ненаменски троши државне паре за обнову задруга и села у Србији.

– Обрадовић је умислио да ће преварити Србе тиме што, нападно и неискрено, покушава да се, „на теми Косова“, додвори Републичким властима, одједном, зарад приступа најутицајнијим медијима, хвалећи њихову косовску политику док, истовремено, напада најважнији државни пројекат иза којег стоји Национални тим за препород села Србије, Српска академија наука и уметности, Српска православна црква али и лично Александар Вучић, покушавајући да покаже остатку опозиције да он није на страни режима него је и даље „онај исти Бошко“. Бошко Обрадовић и његов колициони партнер Саша Радуловић су лажна опозиција. Исти тај Радуловић је био министар у Влади премијера Ивице Дачића који је лажна позиција. Истом том Бошку Обрадовићу није никада сметао Дачићев потпис на Бриселском споразуму. Бошку Обрадовићу смета државно улагање у српске домаћине и српске задруге које спроводи министар Кркобабић. Паметном доста!

Како мисли председник Двери да се испуне сви они национални задаци и програми за које се и он и његова странка декларативно залажу, као што је повећање наталитета, очување традиционалне српске породице, развој домаће производње и пољопривреде, ако нема српског села и задруга, за које се искрено бори не само Милан Кркобабић, министар за бригу о селу, већ и цело српско друштво и држава, на челу са Владом и председником Србије – закључује Ђурђев.

Српска лига