„Инцков закон – крај Српске или распад Босне“ – УТОРАК, 10. август 2021. године у 11 часова, Пресс центар УНС-а

Информативно-политички портал „Све о Српској“ и „Факти“, уз подршку Представништва Републике Српске у Србији, Вас позивају на трибину
УТОРАК, 10. август 2021. године у 11 часова, Пресс центар УНС-а (Кнез Михаилова 6/ИИИ, Београд)

ТЕМА: „Инцков закон – крај Српске или распад Босне“

У организацији информативно-политичких портала „Све о Српској“ и „Факти“, и уз подршку Представништва Републике Српске у Србији, у уторак, 10. августа, у 11 сати у Пресс центру Удружења новинара Србије (Кнез Михаилова 6/3) биће одржана трибина на тему „Инцков закон – крај Српске или распад Босне“.

На трибини ће учествовати српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик и: Дарко Танасковић, Владислав Јовановић, Ненад Кецмановић, Предраг Ћеранић, Александар Павић, Жељко Будимир, Слободан Рељић, Душан Прорковић, Александар Раковић, Миломир Степић, Горан Петронијевић и Бранко Лукић.

У име организатора и Представништва Републике Српске у Србији учеснике ће поздравити Млађен Цицовић, шеф Представништва, а трибину ће модерирати Ђуро Билбија, уредник портала „Све о Српској“ и „Факти“.

Учесници Трибине бавиће се бројним актуелним драматичним питањима… Ко стоји иза Инцковог закона за који он тврди да га је донео самоиницијативно? На шта циља тај закон који прети хапшењем свима који сумњају у објективност Хашког трибунала? Који је статус Кристијана Шмита који је „за Српску само туриста“, а „за Русију не постоји“? Да ли је то крај институције високог представника или ће остати само годину дана без бонских овлашћења, како предлажу Кина и Русија? Може ли Српска да се одупре и новим и већим притисцима тзв. међународне заједнице уколико сачува јединство власти и опозиције, те грађана, али и Србије и великих савезника? Какав ће бити расплет највеће послератне кризе у БиХ која поприма димензије глобалног одмеравања снага?

Директан пренос на: https://www.youtube.com/channel/UCe5T_8Szsm6oMRwBbaoGFWQ (поље Лајв)

Обавезно је ношење заштитних маски и поштовање прописаног растојања у сали, као и ограниченог броја присутних.

ВРЕМЕ: УТОРАК, 10. август 2021. године, 11 часова

МЕСТО: Пресс центар УНС-а, Кнез Михаилова 6/III, Београд