Гојко Раичевић: Хвала предсједниче!

Са посебним поштовањем наглашавам људски и пријатељски гест предсједника Републике Србије, господина Александра Вучића, који је по сазнању да сам хоспитализован у подгоричкој болници, да обострана упала плућа има тенденцију погоршања, контактирао моју супругу Сузану и хитно послао по мене авион Владе Србије

Главни и одговорни уредник портала ИН4С, Гојко Раичевић, успјешно се опоравља од компликација, које су у једном тренутку могле бити фаталне по његов живот, а настале услед оболијевања од ковид 19.

Уредник ИН4С, јутрос је изашао из Батајничке ковид болнице, и објавио статус захвалности свим пријатељима, породици и грађанима, а посебно предсједнику Србије Александру Вучићу.

Његов статус преносимо у цјелости:

Драги пријатељи,

И поред искрене жеље, нијесмо увијек у могућности, да сачувамо приватност. У овим временима, а отегла су се на дуже од двије деценије, мени то никада није пошло за руком. Не кајем се, јер то је било нужно и представљало је дио мојих обавеза које сам преузео давно.

Раичевић са породицом

Разлог мог обраћања овога пута је специфичан и вјероватно по први пут сасвим личан.

Раичевић са супругом Сузаном

Kоначно ме је у засједи сачекао ковид-19 и поред настојања да тај сусрет избјегнем.
Оно што желим да нагласим је да сам у Београду збринут на највишем медицинском и стручном нивоу, након што сам по хитној процедури пребачен авионом Владе Републике Србије.

Изражавам сву благодарност за бригу и подршку свима који су се интересовали и понудили своју помоћ.

Одлазак за Београд авионом Владе Србије

Са посебним поштовањем наглашавам људски и пријатељски гест предсједника Републике Србије, господина Александра Вучића, који је по сазнању да сам хоспитализован у подгоричкој болници, да обострана упала плућа има тенденцију погоршања, контактирао моју супругу Сузану и хитно послао по мене авион Владе Србије.

Одлазак за Београд авионом Владе Србије

Та реакција ме људски и пријатељски обавезује да му се и јавно, у име своје породице, моје дјеце и супруге, срдачно захвалим.

Ипак, ова болест нас је кроз примјере ближњих научила да појединачна способност и наша лична одважност не значе много. Надам се, на крају, да ће и Српски свијет побиједити у борби са пандемијом, да ћемо се чувати међусобно и да ћемо се радовати прије срећи него несрећи другога.

Живјели ми.

ИН4С