ФАЈЗЕР признао: Израел је био велики експеримент за мРНА генску терапију!

“Фајзер има ексклузивни уговор са Израелом (склопио Нетанјаху) за спровођење огромног лабораторијског експеримента за вакцине мРНА генске терапије, што значи да Фајзер контролише политику вакцинације, а не Израел. Међу потпуно вакцинисаним, тешки и смртни случајеви су у рапидном порасту. Суочени са катастрофом, Фајзер-ове технократе одговарају: Још бустер доза!“, пишу израелски медији.

Управо је америчка ФДА „одобрила“ немачку Biontech вакцину, која је развијена за Фајзер, а та вакцина и даље има одобрење ФДА „за хитну употребу“.

* Фајзер признаје да третира Израел као јединствену „лабораторију“ за процену ефеката вакцина против КОВИД-а. Шта год да се догоди у Израелу, поуздано се може очекивати да ће се догодити и другима.

* Фајзер је склопио уговор о ексклузивности са израелским Министарством здравља и тиме уклонио конкуренцију односно постао ЈЕДИНА доступна вакцина за изреалски народ против корона вируса.Тај уговор је био пресудан за произвођача вакцина приликом тестирања на народу јер без њега Израел не би постао „експериментално поље“ пошто би се мешали и учинци од других вакцина.7

* Фајзер доказано има много већи ризик да код младих дође до упале срчаног мишића него што имају друге вакцине против КОВИД-а, али израелска омладина не може да бира вакцине.

* Фајзер-ова вакцина је у тренутку добијања дозволе (у децембру) имала гарантованих од произвођача 95% ефикасност, која је опала на свега 39% крајем јула и наставља да опада. Иначе, вакцине које су мање од 50 одсто ефикасне не могу ни да добију дозволу за употребу док их научници додатно не развију.

* Као одговор на очигледан неуспех Фајзер вакцине, Израел је почео да даје становништву и трећу ударну дозу (бустер) крајем јула 2021.

* Неуспех вакцине је такође евидентан и у званичним израелским подацима који показују да су потпуно вакцинисане особе (две дозе) изложене већем ризику од тешких симтома ако се заразе грипом, САРС-ом, короном или било којом одтих варијанти у односу на невакцинисане који их лакше преброде, због тога су болнице у Израелу препуне ревакцинисаних и више је смртих случајева повезаних са КОВИД-ом међу потпуно вакцинисанима.

* Као што се претпостављало, а лекари тек сад јавно говоре: природни имунитет је далеко супериорнији као вид заштите од било које тренутно доступне вакцине против КОВИД-а, јер када се невакцинисани разболи и опорави од инфекције, тело производи антитела против свих пет протеина корона вируса, а меморијске Т ћелије (имунитет) остају и када се ниво антитела смањи временом.

Према недавном израелском новинском извештају, који је објављен 13. септембра 2021. године, Фајзер признаје да третира Израел као јединствену „лабораторију“ за процену ефеката својих вакцина.

Другим речима, израелско становништво је једна џиновска тест група (нажалост без контролне групе), само људи нису обавештени да су део једног од највећих медицинских експеримената у историји човечанства.

Да је то тачно, открива и податак да је непосредно пред смену Бењамина Нетанјахуа с власти дошло до тежих речи њега и Фајзера, када је тадашњи премијер Израела (Вучићев добар пријатељ) оптужио Фајзер да му дугује новац за вакцине по неком уговору, а Фајзер је тврдио да је Израелу исплатио новац?! иако се у светским медијима и код нас „спиновало“ да државе плаћају папрено сваку вакцину, а не произвођачи њима.

Израел први увео ковид пасоше и драконске мере

Израел је био прва земља која је применила драконске налоге да би присилила становништво на масовну вакцинацију Фајзером, иако је та вакцина била потпуно експериментална. Израелцима је речено да не могу ући у затворена места без ковид картице на којој је доказ о вакцинацији, а Нетанјаху је народ држао месецима у строгом карантину.

Као резултат те присиле, Израел сада има једну од највећих стопа вакцинације на свету. До средине септембра 2021. дато је око 14,6 милиона доза Фајзера.

Прва група која се квалификовала за трећу дозу били су старији од 60 година. Мање од три недеље касније, тражили су проширење и за све старије од 40 година, као и за труднице, наставнике и здравствене раднике, чак и ако су млађи од 40 година. До краја августа 2021. године, бустери су понуђени свим претходно вакцинисаним особама изнад 12 година.

До друге недеље септембра 2021. године, када је процењено да је 2,8 милиона Израелаца примило трећу дозу, народу је речено да ће морати да прими и четврту дозу Фајзера.

Генерални директор Министарства здравља Нахман Аш рекао је за Радио 103ФМ да још увек не знају када ће кренути четврта доза,⁶ али јасно је да ће се бустер дозе наставити и да нема назнака да се вакцинација може прекинути.

Израелски подаци се сматрају најбољим

Ако у овом експерименту постоји нека добра ствар, чини се да је Израел барем много ажурнији и транспарентнији у прикупљању података од САД. Подаци који долазе из Израела су међу најбољим на свету како многи сматрају због своје посвећености до транспарентности. Како објашњава часопис „Наука“.

„Нација од 9,3 милиона… има робусну јавноздравствену инфраструктуру и становништво које је у потпуности уписано у ХМО-е који их помно прате, омогућавајући да производи висококвалитетне податке у реалном времену о томе колико добро функционишу вакцине…

Израелске ХМО… прате демографију, коморбидитете и мноштво показатеља о инфекцијама коронавирусом, болестима и смртима. “Имамо свеобухватне податке на индивидуалном нивоу који нам омогућавају да пружимо доказе из стварног света у скоро реалном времену”, каже Балицер (главни службеник за иновације Clalit Health Services).

Ефекти опадања имунитета можда почињу да се показују код Израелаца вакцинисаних почетком зиме; Људи вакцинисани у јануару имали су 2,26 пута вец́и ризик за пробојну инфекцију од оних вакцинисаних у априлу”.

Нажалост, не можемо се ослонити на америчке податке да бисмо добили јасну представу о томе како функционишу вакцине против КОВИД-а, јер су амерички Центри за контролу и превенцију болести одлучили да не прате све пробојне случајеве. Како је известила ПроПублика, ЦДЦ је престао да прати и пријављује све пробојне случајеве 1. маја 2021. године, одлучивши се да евидентира само оне који резултирају хоспитализацијом и/или смрћу.

Као што је наведено у чланку, ова ирационална одлука „оставила је нацију збуњеном у разумевању утицаја КОВИД-19 на вакцинисане“. Такође нас спречава да разумемо како се варијанте шире и да ли они који су примили вакцину и даље могу развити такозвани „пост-акутни синдром“. Поједине државе такође постављају сопствене критеријуме за прикупљање података о пробојним случајевима, а овај начин још више замуц́ује воду.

10. септембра 2021, на Твитеру је објављен шокантан видео са искусним лекарима и директором за маркетинг у Северној Каролини који расправљају о томе како би излечене пацијенте од КОВИД-а сматрали активним случајевима хоспитализације у покушају да повећају стопе хоспитализација. Зашто? Ни из ког другог разлога него да уплаше људе и натерају да приме вакцину. То је маркетиншки трик.

Додатно, студија је показала да скоро половина хоспитализованих са КОВИД-19 има само благе симптоме или је асимптоматска. Они су хоспитализовани из неког другог разлога и случајно су имали позитиван тест. Ове и друге манипулације подацима о којима се говори у „ЦДЦ ухваћен у превари са вакцинама против КОВИД-а“ чине америчке податке о стопама инфекције, хоспитализације и морталитета готово бескорисним.

Јасни докази о неуспеху вакцине

Бустери у Израелу уведени су као одговор на очигледан неуспех вакцине. Фајзер-ова вакцина је са 95% ефикасности у децембру 2020. године пала на 64% почетком јула 2021, а на 39% до краја јула, када је сој Делта постао преовлађујући. Док се земља може похвалити једном од највећих стопа потпуно вакцинисаних у свету , сада имају и једну од највећих дневних стопа инфекције. Толико о посвећеном концепту имунитета стада изазваног вакцинама.

1. августа 2021. године, директорка израелских служби за јавно здравље, др Шерон Алрои-Преис, објавила је да је половина свих инфекција КОВИД-19 међу потпуно вакцинисаним.

Вакцинисани нису само подложни позитивном тесту: такође је све вец́а вероватноћа да ће доживети озбиљну болест када су заражени. Израелци са две дозе почели су да чине највећи део озбиљних инфекција КОВИД-19 у јулу 2021. године, а до средине августа 59% озбиљних случајева било је међу онима који су примили две вакцине против КОВИД-а.

Други су навели још веће бројке. 5. августа 2021, др Коби Хавив, директор болнице Херзог у Јерусалиму, појавио се на вестима Канала 13, известивши да је 95% тешко болесних пацијената са КОВИД-19 у потпуности вакцинисано, и да они чине 85% до 90% свеукупне хоспитализације.

20. августа 2021. године, директорка америчког Центра за контролу и превенцију болести, др. Роцхелле Wаленскy признала је да израелски подаци „указују на повец́ан ризик од озбиљних болести међу онима који су рано вакцинисани“, и као и израелско министарство здравља, ЦДЦ-ов одговор на овај проблем је једноставно више вакцина, као да ц́е то решити било шта.

Масовна вакцинација заправо покреће нове сојеве

Природни имунитет је далеко супериорнији од заштите коју добијате од вакцине против КОВИД -а. Зашто? У великој мери зато што делује на више нивоа како би пружио далеко обухватнији и робуснији имунолошки одговор. Када се опоравите од инфекције, ваше тело производи антитела против свих пет протеина вируса, плус меморијске Т ћелије које остају чак и када се ниво антитела смањи.

Ово пружа доживотну заштиту, осим ако немате ослабљену имунолошку функцију. Имунитет који добијате од КОВИД вакцине је у облику само једне врсте антитела – антитела против оригиналног протеина САРС-КоВ-2. Ако тај спајк протеин довољно мутира, та антитела постају бескорисна.

Као што је упозорио др Geert Vanden Bossche, та специфична антитела су такође робуснија од неспецифичних антитела која добијете природном инфекцијом, па доминирају над свим природним антителима која можда имате.

Осим тога, масовна вакцинација такође ствара еволуцијски притисак који покреће производњу мутација. Иако већина мутација резултира блажим верзијама веће инфективности, то би могло довести и до смртоноснијих варијација.

Ово је посебно тачно када вакцина „пропушта“, што значи да не спречава у потпуности инфекцију (што не чини ниједна од вакцина против КОВИД-а). Баш као и када прекомерно користите антибиотик који не успева да искорени бактерију, што омогуц́ава бујање бактерија отпорних на антибиотике, прекомерна употреба неефикасне вакцине може притиснути вирус да постане смртоноснији.

У отвореном писму Светској здравственој организацији од 6. марта 2021. године, др Geert Vanden Bossche је упозорио да би спровођење глобалне кампање масовне вакцинације током врхунца пандемије могло створити „неконтролисано чудовиште“ у којем ц́е еволуцијски притисак довести до појаве нових и потенцијално опаснијих мутација.

„Нема сумње да ће континуиране кампање масовне вакцинације омогућити новим, заразнијим вирусним варијантама да постану све доминантније и на крају резултирати драматичним порастом броја нових случајева упркос повец́аној стопи обухвата вакцинама. Нема сумње да ће ова ситуација ускоро довести до потпуне отпорности циркулишуц́их варијанти на тренутне вакцине”, написао је др Geert Vanden Bossche.

Израелски подаци су потврдили да вакцина против КОВИД-а повећава ризик од инфекције

Чини се да стварни подаци из Израела потврђују Бошеове страхове, показујући да су они који су примили вакцину против КОВИД-а 6,72 пута подложнији да ц́е се заразити од људи са природним имунитетом.

Узнемирујуће је да студија објављена 23. августа 2021. као препринт на биоРxив упозорава да је варијанта Делта „постављена да стекне потпуну отпорност на спајк у вакцинама“.

Истраживачи су открили да, ако би се четири уобичајене мутације догодиле истовремено у домену везања рецептора варијанте Делта, резултујући вирус не би само био имун на неутрализирајућа антитела настала као одговор на Пфизер-ову ињекцију, већби и повећао инфективност вирус.

Ово би се у суштини могло претворити у најгори сценарио који поставља оне који су примили Фајзер вакцине да добију тежу болест када буду изложени вирусу него што би доживели да нису добили вакцине.

Бустери неефикасни

Први извештаји из Израела сугеришу да је трећа доза Фајзер-а побољшала заштиту у групи старијој од 60 година, у поређењу са онима који су добили само две дозе, према Ројтерсу.

“Узимајући статистичке податке израелског Гертнер института и Института КИ, званичници министарства су рекли да је међу људима старијим од 60 година заштита од инфекције која се пружала 10 дана након треће дозе била четири пута вец́а него након две дозе. Трећа доза за старије од 60 година понудила је пет до шест пута вец́у заштиту након 10 дана у односу на тешке болести и хоспитализацију”.

Двир Аран, научник за биомедицинске податке на Израелском технолошком институту, такође се не нада много, рекавши Сциенце-у да је пораст случајева КОВИД-19 већ толико велики, „чак и ако добијете две трећине вакцинисаних са трећом дозом у популацији од 60 и више година, то ће нам само дати још недељу дана, можда две недеље док наше болнице поново не буду пуне”.

Старији од 50 година: 60% оних који умру од КОВИД-а двоструко су вакцинисани.

Подаци из Велике Британије – где доступне вакцине против КОВИД-а укључују Фајзер, Модерну, АстраЗенека и Џонсон – такође почињу да показују неуспех вакцине, барем међу старијим одраслим особама.

До 15. августа 2021. године 58% пацијената са КОВИД-ом примљених у болницу старијих од 50 година примило је две вакцине против КОВИД-а, а 10% је примило једну дозу. Дакле, делимично или потпуно „вакцинисани“ појединци чинили су 68% хоспитализација.

Само у категорији 50 и млађи, већина, 74%, била је хоспитализација међу невакцинисаним. Исто се односи и на смрт. Невакцинисани чине само вец́ину смртних случајева од КОВИД-а у старосној групи испод 50 година. У групи старијој од 50 година, велика вец́ина, 70%, је делимично или потпуно „вакцинисана“.

Такође није јасно да ли болнице у Великој Британији и даље означавају свакога ко је примљен и позитиван на ПЦР тест као „пацијента са КОВИД-ом“. У том случају, људи са преломима костију или било којим другим здравственим проблемима који уопште немају симптоме короне могли би бити неправедно уврштени у укупан број „невакцинисаних пацијената са КОВИД-ом“.

У недавном интервјуу др Ентони Фаучи је упитан зашто су људи са природним имунитетом обавезни да се вакцинишу против КОВИД-а, иако су вероватно заштићенији од „вакцинисаних“ људи. Његов одговор је:

„То је заиста добра поента. Немам заиста утемељен одговор за то”.

Док Фаучи симулира незнање, сасвим је јасно да је излаз из ове пандемије кроз природни имунитет стада. Вакцине против КОВИД-а, а сада и бустери, несумњиво ће наставити да изазивају мутације које избегавају антитела изазвана вакцином, што ц́е резултирати бесконачним циклусом ињекција.

У овом тренутку знамо да нема разлога за страх од КОВИД-19. Све у свему, његова смртност је једнака уобичајеном грипу.

С друге стране, пријављена стопа смртности од вакцина против КОВИД-19 у националном систему за пријављивање нежељених догађаја вакцина (ВАЕРС) премашује пријављену стопу смртности више од 70 вакцина заједно у последњих 30 година, а ако сте повређени вакцином КОВИД-19 и живите сте у Сједињеним Државама, једини начин да се пријавите за одштету је да поднесете захтев за надокнаду из Закона о компензацији повреда (ЦИЦП).

Надокнада од ЦИЦП-а је веома ограничена и тешко је добити. У својој 15-годишњој историји исплатио је само 29 захтева, мање од 1 у 10. Квалификујете се само ако ваша повреда захтева хоспитализацију и резултира значајним инвалидитетом и/или смрћу, па чак и ако испуњавате те критеријуме, захтева да трошкове наплатите од приватног здравственог осигурања пре него што почне ЦИЦП да плаћа разлику.

Нема надокнаде за бол и патњу, само изгубљене плате и неплаћени медицински рачуни. То значи да се пензионисана особа не може квалификовати чак и ако умре или заврши у инвалидским колицима. Накнада плате је ограниченог трајања и ограничена је на 50.000 УСД годишње, а на одлуку ЦИЦП-а није могуће уложити жалбу.

Да бисте стекли увид у то који су заправо ризици, размислите о анализи неких од случајева пријављених на nomoresilence.world, веб страници посвећеној давању гласа онима који су повређени вакцинама против КОВИД-а.

Сенатор Ворен уозорава Амазон да забрани „Истину о КОВИД-19“

Од објављивања најновије књиге „Истина о КОВИД-19“, која је одмах постала бестселер на Аmаzon.com, дошло је до значајног пораста позива на цензуру и немилосрдних напада на аутора.

Недавно је такозвана америчка сенаторка Елизабет Ворен у нечувеном, клеветничком и у основи неуставном покушају да сузбије слободу говора, послала писмо Амазону, захтевајући „хитан преглед“ својих алгоритама како би уклонили књиге које продају „дезинформације о КОВИД-у“.

Ворен је посебно издвојила „Истину о КОВИД-19“ као одличан пример „високо рангираних и означених књига заснованих на лажима о вакцинама и лековима против КОВИД-19“ које жели да забрани у продаји.

Два дана касније, амерички представник Адам Шиф кренуо је њеним стопама, шаљући писма Фејсбуку и Амазону, позивајући на већу цензуру информација о вакцинама. Чак је и председник Џо Бајден недавно искористио раскринкани извештај као свој једини извор да позове на цензуру књиге.

Нажалост, ове нападе спроводе управо људи изабрани да штите демократију и уставна права. У суштини, они траже модерно спаљивање књига.

Извор: Нулта тачка, Србин.инфо