АМЕРИКАНЦИ ОБАВЕСТИЛИ ПРИШТИНУ ДА СРБИЈА НЕ БЛЕФИРА

Српски модернизовни тенкови крећу се ка Јарињу!

Тенкови опремљени новом оптиком и најсавременијом борбеном опремом кренули су ка гарнизонима Војске Србије у близини администативне линије.

Подсетимо, хеликоптери и авиони Војске Србије надлетали су јуче после 16 часова административну линију са Kосовом и Метохијом!

АМЕРИKАНЦИ ОБАВЕСТИЛИ ШИПТАРЕ

Аљбин Kурти и његови екстремисти не знају шта да раде! Дан пошто су их хрватски и немачки НАТО инструктори у бази “Врело” код Вучитрна обучавали како да “за сат времена” (!?!) разбију српске блокаде и преузму пуну контролу над севером Kосова, из САД је Шиптарима стигло озбиљно упозорење!

Амерички обавештајци доставили су данас, како сазнајемо, Приштини поуздане податке да председник Александар Вучић не блефира и да ће он, у случају напада, сасвим сигурно Војсци Србије и полицији издати наређење да уђу у покрајину и заштите народ од погрома.

– Уз обавештајне податке и детаљну процену и анализу ризика, Американци су Шиптарима поручили и да у том случају не могу да рачунају на безусловну подршку САД и НАТО! Речено је на Запад неће ни лако, ни брзо донети одлуку да уђе у било какав ратни сукоб, а да је на Приштини сада највећа одговорност да се најгори сценарио избегне – преноси одлично обавештени извор Информера.

Према његовим речима, ово је заправо порука Албанцима да почну да траже “частан излаз” из кризе коју су сами изазвали.

Интермагазин