Савезна држава Индије са 241 МИЛИОНОМ становника прогласила победу над ЦОВИД-19 након што је влада промовисала овај лек који је свима доступан

Држава Утар Прадеш у Индији, која има еквивалент од две трец́ине становништва Сједињених Држава, победила је ЦОВИД-19, објавила је прошле недеље савезна влада.

Нема више активних случајева коронавируса у 33 округа Утар Прадеша, који има 241 милион становника.
„Све у свему, држава има укупно 199 активних случајева, док се стопа позитивности спустила на мање од 0,01 посто. Стопа опоравка у међувремену се побољшала на 98,7 одсто”, преносе тамошњи медији.
Како се Утар Прадеш у потпуности одбранио од ЦОВИД-а, упркос чињеници да је само 5,8% његове популације потпуно вакцинисано, у поређењу са САД-ом који има 54% потпуно вакцинисаних?

Одговор је вероватно због владине ране употребе и дистрибуције ивермектина својим грађанима.

„Утар Прадеш је била прва држава у земљи која је увела профилактичку и терапијску употребу ивермектина великих размера. У мају-јуну 2020. године, тим у Агри, предвођен др Аншул Парик, експериментално је давао Ивермектин свим члановима РРТ тима у округу.
Уочено је да нико од њих није развио Цовид-19 упркос томе што је био у свакодневном контакту са пацијентима који су били позитивни на вирус”, рекао је службеник за надзор Утар Прадеша Виксенду Агравал.

СУКОБ У СТУДИЈУ: Легендарни доктор Несторовић разбио чињеницама вакциналног лобисту др Томислава Стевановића – ШОК РАЗГОВОР

Тврдец́и да је правовремено увођење Ивермектина од првог таласа помогло држави да одржи релативно ниску стопу позитивности упркос великој густини насељености, рекао је: „Упркос томе што смо држава са највец́ом базом становништва и великом густином насељености, одржали смо релативно ниску стопу позитивности и смртних случајева на милион становника.”
Рекао је да се осим агресивног прац́ења контаката и надзора, нижа стопа позитивности и смртности може приписати великој употреби ивермектина у држави, додајуц́и да је лек недавно уведен у Национални протокол за лечење и управљање ковидом.

Неко би помислио да би Светска здравствена организација, Биг Пхарма, водец́и медији и др Фаучи били пресрец́ни овим развојем догађаја – да ивермектин несумњиво спасава животе.

Али ипак немојте рачунати на то, јер би тиме несумњиво наштетили свом профиту и помоцији њихових експерименталних вакцина.

Вебтрибун