“КОСМЕТ ЈЕ НЕОТУЂИВИ ДЕО СРБИЈЕ!“ Политичари деснице из осам европских земаља на скупу у Београду

Међународни Самит десничара „Европа нација“ одржан је почетком октобра у Србији у организацији Српске Деснице. Политичари деснице из осам европских земаља послале су одлучну поруку да се одбраном КиМ у саставу Србије брани читава Европа од сличних нелегалних сецесионистичких покушаја.

Догађај је у толико већи јер неки од политичара долазе из земаља чије су власти раније признале нелегалну независност КиМ.

Домаћин Самита који је одржан у Хотелу Москва био је лидер Српске Деснице Миша Вацић. Самиту су присуствовали пет гостију из Италије, три госта из Русије, три из Шпаније, два из Грчке, а по један гост из Румуније, Француске и Намачке. На скупу је прочитана порука Европског полсаника Јаниса Лагоса, члана грчке Златне Зоре, који се тренутно налази у затвору због вербалног деликта.

Сви учесници самита су рекли да је Косово и Метохија неутуђиви део Србије. Заузет је заједнички став да се мора радити на томе да се европска десница заједно бори за одбрану Косова и Метохије јер опасности сецесије прете и другим европским земљама – каже лидер Српске Деснице Миша Вацић и додаје да је ово само део офанзиве за Косово и Метохију коју његов покрет спроводи на међународном плану.

Самит је, уз присуство 150 људи, отворио генерал, последњи Херој Руске Федерације – Јури Бабански.

На Самиту су говорили Мартин Гарсиа Гонзало из Национал Демократа (Шпанија), Јанис Зоргафос из Е.ЛА.СИН. (Грчка), Андрино Лобо Мануел из Фаланге (Шпанија), Иван Баптисте Бенедети из Партија француских националиста (Француска), Клаус Кремер из Национал демократске партије Немачке (Немачка), Илдар Резјапов из Партије Ветерана Русије (Русија), Григорас Андреи из Партија Нова Десница (Румунија), Роберто Фиоре, из партије Нова Снага (Италија) и домаћин Миша Вацић.

Самиту су присуствовали и председник Српског-руског порета Бобана Димитријевића, представници Левијатана, Стеван Ђокић из акенције ДБА и представници других патриотских организација.

Домаћин Самита Миша Вацић организовао је за госте из Европе обилазак Србије и наших манастира како би упознали нашу традицију, веру и културу и дали јачи допринос кампањи за Косово и Метохију и истину о Сребреници.

Националист