ПОКРЕТ ЗА БИЈЕЉИНУ ПРЕДВОЂЕН МИЛЕНКОМ МИТРОВИЋЕМ СНАЖНО ПОДРЖАО ПРЕДСJЕДНИКА ВУЧИЋА

У Бијељини је освануо велики број билборда и плаката са снажном поруком: ,,Помажу нас браћа да Српска буде јача – Хвала Вучићу на подршци!“
Поред велике фотографије предсједника Републике Србије Александра Вучића побројани су само неки од пројеката који су његовим залагањем и залагањем Владе Србије и других српских институција, реализовани или најављени за реализацију у Републици Српској: школе, болнице, путеви, мостови, вакцине, помоћ развоју спорта.


Иза постављања билборда стоји ,,Покрет за Бијељину“, потврђено је из ове странке.
,,Ово је мали гест захвалности предсједнику Вучићу и Србији за сва досадашња и будућа улагања у Републици Српској, али и снажна порука да смо један, недјељив народ који живи на двије стране ријеке Дрине. “ рекао је предсједник ,,Покрета за Бијељину“ Миленко Митровић појашњавајући разлоге постављања билборда са поруком захвалности.


Покрет за Бијељину подржава Александра Вучића у борби за предсједничке изборе у Србији и позива све Србе у Српској да 3. априла гласају за њега.


,,Поред досљедне подршке поштовању Дејтонског споразума у случају Републике Српске, Србија је на Вучићеву иницијативу, увела Дан српског јединства, слободе и националне заставе као заједнички празник свих Срба, те редовно обиљежава страдања српског народа у Јасеновцу и Олуји“ закључује Миленко Митровић, предсједник Покрета за Бијељину.

 

Информативна служба Покрета за Бијељину