ВУЧИЋ ПОСЛАО ОШТРУ ПОРУКУ МИЛУ: Ђукановић мора да зна једну ствар!

Његове измишљотине, бруталне лажи о утицају Срба и Србије, и о томе да су Срби народ са малигним утицајем, заједно са Русима, против тога ћу да се борим увек, казао је Вучић.

Председник Србије Александар Вучић говорећи о изјави црногорског председника Мила Ђукановића о томе како се Црна Гора одбранила од великосрпског национализма, казао је да се Ђукановићу привиђају различите ствари.

„Привиђају му се различите ствари, само нек настави тако, има он паметнија посла него да се бави Србијом“, навео је Вучић.

Председник Србије није хтео да коментарише политичку кризу у Црној Гори.

„Нисам се бавио ситуацијом у Црној Гори, то је питање за једну другу државу и они се тиме баве. Али Ђукановићев приступ који је увек изразито антисрпски, на сваком месту ћу да осудим. Његове измишљотине, бруталне лажи о утицају Срба и Србије, и о томе да су Срби народ са малигним утицајем, заједно са Русима, против тога ћу да се борим увек“, казао је Вучић.

Он је послао поруку црногорском председнику.

„Ђукановић мора једну ствар да зна – увек ћу да штитим српски народ и увек ћу да браним Србију и знам колико то опасности носи. Ја алтернативу немам, имам једну земљу и један народ ком припадам“, нагласио је Вучић.

Они који се изјашњавају као Црногорци нама нису ништа криви, они су наша браћа, али нећемо да дозволимо да шутирате и шиканирате српски народ, додао је Вучић.