ЂОКОВИЋ ГЕСТОМ ОДУШЕВИО НОВИНАРЕ Л’ЕКИПА: Новак је ТРАЖИО ДА СЕ САСТАНЕМО, жали због онога што је урадио!

 

Новак Ђоковић је признао да је погрешио у појединим ситуацијама током читаве драме у Аустралији, али и пре тога.

Једна од ствари због које се српски тенисер покајао јесте појављивање на интервјуу за француски Л’екип два дана након што је добио позитиван резултат теста на корона вирус.

Новак је током интервјуа одбио да скине маску, међутим, чињеница је да на договореном састанку није ни требало да се појави.

Новинар француског листа Франк Рамел, који је радио и поменути интервју, написао је нови текст о Ђоковићу у којем је открио да се састао са Србином у Дубаију, пред почетак турнира серије 500.

– У недељу је желео да се састане са нама лично на неколико минута после тренинга, како би се лично извинио. Рекао је да жали због своје ‘себичности’, и знао је да цени чињеницу да је с тактом извештавао о свему што се дешавало у склопу ове чудне афере – наведено је у тексту Л’екипа и још додато:

– У интервјуима није био наметљив, али је говорио уздигнута чела имајући разумевања за све, а да при том није желео да порекне себе и своје ставове. Није рекао ништа ни о политици земље – Аустралије – која га није штедела. Није причао ни о условима у имиграционом хотелу, али јесте се дотакао судбине несрећних комшија у Парк хотелу, тражи начин да им помогне.

Ђоковић ће на турниру у Дубаију покушати да стигне до шестог трофеја, а на старту ће за противника имати Лоренца Мусетија, 57. тенисера света.

Курир спорт