„Шта, ФАЛЕ ГУШЧИЈА ПАШТЕТА и ОСТРИГЕ“!? Путин озбиљно упозорио сународнике који зарађују у Русији, а живе на ЗАПАДУ!

Владимир Путин упутио је упозорење оним Русима које је описао као издајнике.

„Шта, ФАЛЕ ГУШЧИЈА ПАШТЕТА и ОСТРИГЕ“!? Путин озбиљно упозорио сународнике који зарађују у Русији, а живе на ЗАПАДУ!
Владимир Путин послао никад јаснију Западу о нашој земљи
Председник Русије Владимир Путин упутио је данас упозорење оним Русима које је описао као издајнике да „Запад жели да покуша да их искористи као пету колону“ с циљем да уништи земљу.

Путин је прозвао Русе за које је рекао да су „ментално више повезани са Западом него са Русијом“ и изразио уверење да ће руски народ успети брзо да уочи разлику измеду издајника и патриота, преноси Ројтерс.

– Наравно да ће они (Запад) покушати да искористе тзв. пету колону, издајнике, оне који овде зарађују, а живе тамо. Притом, не мислим само на оне који географски не живе овде, већ према својим мислима и према својој савести, они нису овде са нама, са својим народом. Не мислим ту само на оне који имају виле у Мајамију и на француској ривијери, који се жале што тренутно немају гушчију паштету или остриге и што се боре за права мањина – рекао је он.
Обраћајући се министрима у влади Руске Федерације Путин је оптужио Запад и „прозападне“ Русе.

– Удружени Запад жели да подели наше друштво, да изазове конфронтацију грађана Русије и да за свој коначни циљ искористи пету колону. А циљ је само један – уништење Русије – рекао је Путин и поручио да „тај циљ неће бити остварен“.

извор: republika.rs