САЗНАЈТЕ КО, ЗАШТО И КАКО НАПАДА СРПСКУ ПРАВОСЛАВНУ ЦРКВУ!!!

Од својих првих дана па све до данас, Српска православна црква је представљала један од главних стубова српског националог бића. У моментима када нисмо имали државу, црква је била стожер одбране народа, ттрадиције, историје, целокупног националоног идентитета. Када знамо да је црква потекла из народе и да она сама јесте народ, онда није тешко закључити из ког разлога су многи напади усмерен управо ка тој цркви.
Присетимо се само момента када је генерал-пуковник Бен Хоџис, у свом интервују за „Глас Америке“ истакао да је Српска православна црква главна претња НАТО-а за „довршавање послова на Балкану“. Како се напади на СПЦ већ од давно не крију, тако је и све већи број стручњака из области, социологије, новинарства, безбедности, коју покушавају да опишу цео концепт перфидних облика „ратовања“ против СПЦ и њених поглавара. Управо један такaв покушај је, по нашем скромном мишљењу, постао ремек-дело које би сваки Србин, па и сваки човек који се интересује за област безбедности и контролу становништва, морао да прочита. Наиме, у питању је књига под називом „Хибридни рат против Српске православне цркве“, аутора Хаџи Слободана Стојичевића. Стојичевић је српској јавности познат као аутор сада већ чувене књиге „Мрежни рат против Србије
Пошто је у данашње време све већи број оних који пишу, али је некако све мање квалитетних дела, желимо да вас обавестимо о томе да ће промоција нове књиге господина Стојичевића бити одржана у среду 13.04.2022. године са почетком у 19 часова у амфитеатру СПЕНС-а у Новом Саду. Како, по неком неписаном правилу квалитетне ствари окупљају квалитетне људе, тако и у овом конкретном слчају, промоција ове књиге је окупила озбиљне људе који ће је представити јавности, а у питању су сам писац Хаџи Слободан Стојичевић, пуковник др проф Илија Кајтез, потпуковник Љубан Каран и књижевник и публициста Марко Танасковић. Остаје нам само да видимо како ће локална публика, али и будно око критике дочекати ово дело које ће се, вероватно ускоро наћи на полицама многих домова широм Србије, а вероватно и широм света.