ПЈОТР НИКИТИН ДОБИО НАРЕЂЕЊЕ ОД ФИНАНСИЈЕРА ИЗ ВЕЛИКЕ БРИТАНИЈЕ ДА СЕ ПОМИРИ СА ЧЕДОМИРОМ СТОЈКОВИЋЕМ

У протекле две недеље дошло је до потпуног распада организација руске опозиције у Београду, а што је након тоталног фијаска „анти-путиновског“ протеста, кулминирало свађама на прагу физичког обрачуна између ваљевског адвоката Чедомира Стојковића званог „Чеда подморница“ и Пјотра Никитина, у којима су један о другом у јавност изнели сав „прљав веш“.

Никитин се потом нашао у безнађу јер је у лошијој позицији од Стојковића, у погледу свог статуса страног држављанина и материјалних прилика, те се пожалио својим најближим сарадницима да ће због „арогантног глупака Стојковића“ обојица остати без подршке финансијера из Велике Британије.

Наиме, Никитин је добио ултиматум од Британаца да се што пре јавно помири са Стојковићем, тако што ће се заједно појавити на неком од друштвених догађаја, на ком треба да одглуме срдачност и идилу, као услов да и даље добијају редовне уплате.

Међутим, Никитин износи да га Стојковић за сада игнорише, јер је у некој „фази лудила“ и тврди да „нико не може да му наређује“, с обзиром да има довољно новца који му је исплаћен из Хрватске да би спроводио њихову политику против Србије.

nacionalist.rs