Лекар Небојша Лалић у трци за САНУ: У стручним круговима под знаком питања

 

Владимир Костић, главни експонент осведоченог србомрзца, Џорџа Сороша, у својим плановима за доживотним управљањем САНУ, окупио је групу академика која са њим учествује и дели његова неморална начела, којима су више него спремни „да продају веру за вечеру“

У таквој плејади посебно учествује корумпирани лекар али и бивши декан Медицинског факултета у Београду, Небојша Лалић, изражен по својој похлепи бескрупулозности, он се једино може мерити са Костићем, па није ни чудо зашто га је изабрао за једног од својих најближих срардника.

Срамна је чињеница да је Лалић у најгорем маниру током дугогодишњег рада, на одговорним радним местима у Клиничком центру Србија „специјализирао“ видове крађе и корупције. Широк је спектар најнеморалнијих непочинстава у које је овај господин био укључен, па се међу запосленима у овој установи сматра да је убедљиво највећи новац присвојио отимањем средстава која је Клинички центар добијао за испитивање нових лекара, није неопходно напоменути да се ради о баснословним сумама од више милиона евра! Он се није либио ни мање уносних послова па треба истаћи фаворизовање појединих фармацеутских фирми, чије је производе за „масну провизију“ неосновано и непрофесионално преписивао за лечење дијабетеса, чиме је због пуњења сопствених џепова, наравно, угрозио животе многих пацијената.

Овај „господин“ у ширим круговима познат је и по томе што има одређене „тарифе“ за лажна судско-медицинска вештачења из области ендокринологије и дијабетологије, која су довела до многих погрешних судских одлука.

Корумпиран до највеће сржи Лалић је прави представник Костићеве струје да за Сорошев рачун преузме САНУ, а нажалост није једини..

glas-javnosti.rs