ЧЕДОМИР СТОЈКОВИЋ У ПОХОДУ НА ВОЈВОДИНУ

Пропали ваљевски адвокат Чедомир Стојковић (агент БИА), у одређеним круговима познатији по надимку Подморница, суочен је са драстичним падом прилива новца од својих финасијера, изиритираних тиме што средства која му дају троши искључиво на бизарне хомосексуалне оргије, алкохол и дрогу, а не на промоцију мржње према Русији и подршке Украјини.

Како би прикрио своју праву улогу, али и покушао да  умилостиви досадашње спонзоре, Подморница се консултовао са својим најближим сарадницима, једнако перверзним и девијантним лажним руским опозиционарима Пјотром Никитином (агент ФСБ) и Владимиром Волохонским (агент ГРУ), по питању њихових даљих корака.

Резултат тог “брејнсторминга” је био да ће антипутиновски олигарси сигурно богато платити ширење активности Подморнице и његове болесне клике на подручје Војводине, при чему би искористили околност да на том подручју живи одређени број припадника украјинске националне мањине.

Понет тиме, Подморница је почео са припремама да, поводом обележавања годишњице избијања сукоба у Украјини, 25.02.2023. године у Новом Саду  организује бизарни “перформанс”, чија садржина још увек није у потпуности прецизирана, али је готово извесно да ће главну улогу имати млади Иља Зернов, уколико у међувремену не буде хоспитализован.