Мило Ђукановић власник рудног богатства Србије!

 

“Председник Црне Горе Мило Ђукановић, власник је рудног богатства Србије, тј. власник концесије од 600 км2 простора у Рашкој области“, објавила је Алтернатива Црна Гора додајући да је, на основу истраживања које је радила компанија Тетхyан ресоурцес доо (ПИБ: 109456639, Кнеза Милоша 93. Београд) та област пребогата златом, бакром, оловом и цинком.

“У прилогу овог поста видећете интерни документ (тајни) до којег смо дошли, а који је радила ова компанија и који је слала на адресе “западних” инвеститора. На сликама ћете да видите количину злата по слојевима, колико је процењени трошак ископавања, колико може бити профит “инвеститора”, којим појасом се простире овај “минерални правац” који прелази преко срца Србије!“, навели су из Алтернативе.

“Фиктивни власник концесије за ову област је Радомир Вукчевић (71), дугогодишњи партнер (невенчани супруг) Ане Ђукановић, сестре Мила Ђукановића. У прилогу су документа која показују њега у власничкој структури Тетхyан ресоурцес доо (фотографије у прилогу). У прилогу следи документ који показује да је Радомир Вукчевић преко сестринске компаније ТАОР доо (ПИБ: 108318074, иста адреса) остварио сарадњу са Wангтон Цапитал цомп. ТАОР је од 01. септембра 2017. године постао власник најбогатијег дела Србије и права да се копа руда у том најбогатијем делу Србије и Балкана! Како то да Србија није знала за ово?! Или можда јесте? Наравно да знате одговор!“, наводи се у објави Алтернативе.

У прилогу Алтернатива објављује интерна документа која, како наводи ова организација, поткрепљују наведене тврдње.

“Нећемо их преводити да би имали документа у интегралној форми. Између осталог, та документа говоре колико је Србија богата, колико има рудног богатства, ко је све власник тога, како је “становништво” пријатељски расположено према инвеститорима, а описује и то како је власт у Србији “стабилна” и како немају неке порезе за стране инвеститоре. Све то можете да видите ако будете пажљиво анализирали документа. У документу се Србија помиње као колонија, не као неко ко самостално одлучује о својим потезима. Форма документа то потврђује. Једноставним истраживањем можете да дођете до мора документације, која потврђује нашу причу. Алтернатива Црна Гора, поставља следећа питања, на која ви такође можете дати одговор:

– ко је власник Србије и њеног рудног богаства?
– каква пословна веза постоји између Ђукановића и државног врха Србије?
– какав дугорочни аранжман је планиран за пљачку Србије?
– зашто се у јавности Србије пласира прича о неком сукобу, док постоје озбиљне пословне везе и план да се та земља опљачка и колонизује?
Све ово остављамо јавности Србије и Црне Горе да нам одговори“, поручили су из Алтернативе.

Аутор: Глас јавности/Алтернатива