Ужас у Младеновцу

У току је полицијска потера за терористом Урошем Б. (21), који је у Млаеновца, у ноћи између четвртка и петка, убио 8 особа и ранио још људи.

Он је пуцао из аутоматске пушке и пиштоља. Прво је  на једној позицији изашао из аутомобила у ком се налазио и испалио рафал у групу људи која је седела око логорске ватре на пикнику. Затим је наставио свој крвав пир.

Вратио се у аутомобил, дошао до друге позиције удаљене неколико километара даље и изашао из аутомобила и пуцао у четири особе које су намештале капију на дворишту и на крају је опет сео у аутомобил. Одвезао се ка центру села Дубона и опет пуцао.

Ту је убио две особе. Полицијаца који није био на дужности и његову сестру. 

Убица је затим побегао и у овом тренутку више од 600 припадника МУП трага за њим. 

Ангажовани су припадници Управе криминалистичке полиције, жандармерије, специјалне терористичке јединице, хелихоптерске јединице. Затим припадници из различитих организационих јединица полицијске управе за град Београд, Полицијске управе Смедерево, подручне полицијске станице, полицијски пси службени. Ту су и дронови и телевизијске камере. Сви ресурси Министарства унутрашних послова су активирани. 

Према многим наводима, он у овоме имао помагаче (3), и један од њих је ликвидиран.