Ђурђев: Зорана Михајловић уме само да клима главом НАТО амбасадорима, а Милош Вучевић једино свом српском народу!

 

,,Послушник НАТО амбасада, кривац за бројне пропусте у сектору енергетике и особа која никада није ни словом поменула одбрану Косова и Метохије нити било који витални српски национални интерес. То је Зорана Михајловић, особа која ће остати упамћена једино по конфликтима“ – изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев поводом јавних прозивки бивше министарке на рачун министра одбране Милоша Вучевића.

Ђурђев је додао да је Вучевић ту где јесте јер је био најбољи градоначелник Новог Сада у историји овог града, обезбедивши својим суграђанима највише плате и пензије, нове школе и вртиће и привлачење рекордног броја страних инвестиција. ,,На месту министра одбране, руководећи обарањем непријатељских дронова на југу централне Србије, одмах се показао одлучним и способним да се носи и са најтежим изазовима, спремним да преузме одговорност на себе, за разлику од Михајловићке која је избегла одговорност за пропусте у ЕПС-у“ – напоменуо је Ђурђев.

Председник Српске лиге окарактерисао је министра Вучевића као човека који повија главу једино пред вољом свог српског народа. ,,Зато је тамо где јесте, на месту победника и предводника Србије, у друштву људи које грађани препознају као одговорне и храбре лидере“ – закључио је Ђурђев.