Ђурђев: Андреј Вучић није криминалац, његов једини ‘грех’ је што је брат човека који уништава балканску мафију!

 

Сваки напад на Андреја Вучића и оптужбе на његов рачун од стране медија које верују речима доказаних криминалаца, али не и институцијама своје земље, имају за циљ само једно – да, криминализујући Андреја Вучића, криминализују и Александра Вучића, као човека који је симбол борбе против организованог криминала и мафије на Балкану, који је зауставио оне који су мислили да могу да убијају и комадају људе, изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

Он сматра да у Србији данас свако има право на мишљење, али изгледа да по некима једино Андреј Вучић нема право не само да се брани, већ ни да постоји, јер смета само зато што је брат председника земље.

– Српска лига је више пута јавно осуђивала нападе на чланове породица политичара, како оних на власти тако и оних у опозицији, и још једном апелујемо на све медије да оставе на миру чланове породице председника Вучића – додао је Ђурђев.

Председник Српске лиге, како каже, не може да верује у то да поједини медији, без трунке задршке, као једине аргументе против Андреја Вучића наводе то да су за њега доказани криминалци рекли да је криминалац.

– Какву поруку шаљу нашем друштву, поруку да су морални ауторитети криминалци и убице, да су њихове изјаве или интерни разговори нешто релевантно? Они су полусвет без трунке кредибилитета, а ништа бољи нису ни новинари који их узимају за озбиљне изворе својих тврдњи – закључио је Ђурђев.