Карлсон упоредио Путина и Бајдена: Тужан сам, наш председник није при здравој памети

 

Када би ово био бокс, лекари би отказали меч, рекао је данас амерички новинар Такер Карлсон, упоређујући капацитете председника Русије Владимира Путина, са којим је недавно разговарао, и председника САД Џозефа Бајдена. 

„Тугујем кад видим да је (амерички) председник полудео. И да у мојој земљи сматрају да је веома непристојно причати о томе. И питате се како је дошло до тога да постоји некомпетентан председник. Ово није политичко запажање, ово је чињеница. Највећи утисак на мене, током осам дана колико сам провео у Москви, није оставио само лидер те земље, који је, наравно, импресивна личност, већ то што је (Русија) највећа територија на свету, и страшно је разнолика, језички, културно, верски. Тешко је управљати оваквом државом 24 године, свиђало се то вама или не. Неспособан човек ово не би могао да уради, а он (Путин) је веома способан, и ви то знате“, рекао је Карлсон на Самиту председника влада у Уједињеним Арапским Емиратима.

Он је даље навео да је, осим америчког председника Џозефа Бајдена, некомпетентна, како се чини, и цела тренутна америчка администрација.

Фото: Kremlin Pool