Ђурђев: Време је да се види ко је вера, а ко невера, ко вечерас јавно не подржи Вучића тај је против Србије!

 

Позивам све досадашње коалиционе партнере Александра Вучића и Српске напредне странке да јасно, отворено и без увијања кажу јавности да ли су уз председника Александра Вучића, да ли су уз своје државне институције, своју полицију и свој народ који са зебњом прати насиље пете колоне Запада у виду тзв. проевропске опозиције, изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

Како каже, ко то не учини, својим ћутањем ће одобрити насилни покушај мењања изборне воље и тиме се јасно означити као директну непријатељ државе и народа.

Он је поручио да је дошло време да се види ко је стајао иза Вучићеве политике само из личне користи, а ко из уверења и жеље да Србију сачува и унапреди.

,,Вечерас се бира између вере у снагу државе и народа и вечере коју нуде инострани центри моћи који хоће да сломе нашу независну и слободарску политику. Јуде Искариотске вечерас ће се саме показати својим нечињењем, јер су најмрачнијих делови пакла пуни оних који су остали уздржани у пресудним временима. Српска лига јасно и недвосмислено поручује – не дамо Србију, не дамо наш народ, не дамо нашу слободу и независност! Имамо поверење у председника Вучића да неће дозволити рушење наше једине отаџбине“ – закључио је Ђурђев.