Ђурђев: Баста слепи путник у Влади Србије коме је место у магарећој клупи!

 

,,Раде Баста се отворено ставио у службу тзв. опозиције у Србији, директно ради на подривању Владе Србије чији је, нажалост, и сам члан, а у последњем обраћању јавности се дрзнуо до те мере да је умислио да може да председнику Србије Александру Вучићу наређује да ли ће и са ким седети за столом и преговарати. Човек за кога нико живи у Србији није гласао мисли да је изнад човека који иза својих леђа има преко два милиона гласова добијених на директним председничким изборима. Такав каубојски резон размишљања очигледно је научио од својих ментора у западним амбасадама из којих не излази“ – изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

Он је категоричан у ставу да председник Вучић нема шта да разговара са лажном опозицијом која брутално напада његове родитеље, брата и децу и која је и сама поручила да неће изборе, већ да хоће да Вучићу и физички и на сваки други начин пресуди на улици.

,,Такве људе подржава Баста, али како наш народ каже, сличан се сличном радује. Ово је јединствен случај у свету да опозиција има свог министра у власти. Срећом, то ће кратко трајати, јер након најављених парламентарних избора Баста иде тамо где му је место – у магарећу клупу, а онда и на сметлиште историје“ – подвукао је Ђурђев.

Председник Српске лиге уверен је да ће грађани Србије поново дати поверење људима окупљеним око Александра Вучића и Милоша Вучевића и да се варају они који мисле да наш народ слабо и кратко памти.

,,Никакви нови отпори, жуте патке и обојене револуције неће проћи. Нови избори биће одлична прилика да се жито одвоји од кукоља и да тројански коњи попут Басте зграду у Немањиној 11 од избора па надаље могу да виде само на разгледницама“ – закључио је Ђурђев.