Анатомија антисрпства: Ђиласова НАТО листа легло мрзитеља српског народа, хоће да нас заваде и са Русијом

Установили смо одавно какви су лицемери на листи Ђиласове Србије против насиља. Не само на тој листи, већ и у свим осталим опозиционим листама, било да су лажни, Ђиласови десничари у питању, или резервне Ђиласове опције са аутошовинистичког спектра.
2
Фото: 24sedam.rs

Зарад добробити грађана Србије раскринкавамо их редовно, боримо се само истином и чињеницама, како не би могли више да варају наш народ. Хајде сада да видимо ко то чини Ђиласову НАТО листу Србија против насиља и да анализирамо њихове, и више него скандалозне политичке ставове.

1. Срђан Миливојевић

Отпораш који је јавно на Палма тв признао да је примао новац од страних амбасада 5. октобра и да ако га то чини плаћеником, онда јесте страни плаћеник. Познат по томе да је у својој ћевабџиници у Крушевцу мешао месо паса у пљескавице.

2. Радомир Лазовић

Човек од 43 године без и једног дана радног стажа. Цео живот је провео у невладиним организацијама финансираним са Запада. Студент 25 година који не може да заврши факултет што је и сам признао. Залаже се за независно Косово, геноцид у Сребреници, увођење санкција Русији. Познат по томе да му је отац хапшен због насиља у породици.

3. Александар Јовановић – Ћута

У Пироту 2017. године молио је Александра Вучића за пројекат мини-хидроелектрана и када је одбијен постаје еколошки борац против Вучића. Залаже се за то да се десио геноцид у Сребреници, исто нема дана школе.

4. Мирослав Алексић

Док је био на власти у Трстенику 2013. године хвалио СНС и Александра Вучића, а нападао бившу жуту власт са којом је сада на листи. Познат по томе да је једва завршио средњу школу, јер је у трећем разреду понављао разред због јединице из информатике. Чак је имао тројку из владања што значи да је био веома лош ђак.

5. Мариника Тепић

Променила 7 странака док јој Ђилас није дао посао у Јунајтед медија групи. Најпознатија по томе што је 2016. године поднела резолуцију о геноциду у Сребреници Народној скупштини са жељом да геоцидише српски народ. Први муж Чобану оженио ју је када је имала 14 година и то је највећа јавна тајна њеног живота.

6. Добрица Веселиновић

Исто без дана радног стажа. Залаже се за увођење санкција Русији, признање геноцида у Сребреници, улазак у НАТО.

7. Небојша Зеленовић

Залаже се за признање геноцида у Сребреници, увођење санкција РУсији и улазак у НАТО.

8. Биљана Стојковић

Ова жена просто мрзи српски народ. Вређала је Републику Српску да је реметилачки фактор Балкана и да је треба укинути. Вређала је патријарха Павла и патријарха Иринеја. Вређала је Светог Саву и исмевала српску православну цркву. Сматра да Србија треба да призна Косово, геноцид у Сребреници, уведе санкције Русији и да не подржава Републику Српску. Позната и по томе што је антифа-феминистичке пароле стављала преко споменика Николи Тесли, патријарху Павлу, Вуку Караџићу.

Све у свему, видимо да је ово антисрпска група од зла оца Ђиласа и још горе матере – страних амбасада. Верујемо да ће их грађани на изборима 2017. године послати тамо где и припадају – на сметлиште историје.

24седам.рс