Нови Сад: Расправа СНС-а и ДС-а око тога ко је запослио више страначких кадрова

Новосадски одбор СНС-а саопштио је данас да је скандалозно да о страначком запошљавању у Новом Саду говоре они који су у једном дану у једном јавно-комуналном предузећу у том граду запослили више од 100 активиста ДС-а.

Реагујући на раније данашње саопштење новосадског ДС, у коме су демократе навеле да је у јавном предузећу „Завод за изградњу града“ актуелна власт запослила више од 20 људи, напредњаци из Новог Сада поручују да о инвестицијама тог завода причају они који су приликом почетка изградње Булевара Европе направили највећу криминалну аферу у историји тог града.

Уз поруку да нису изненадјени још једним лицемерним саопштењем ДС, али да данас објављено представља увреду за здрав разум, напредњаци позивају правосудне органе да раде свој посао, како би виновнике „вишегодишње пљачке“ градјана Новог Сада и Војводине коначно стигла „рука правде“.

„А о лажима ДС и Бојана Пајтића градјани ће ускоро дати свој суд на гласачким листићима“, пишу напредњаци из Новог Сада.

Новосадски одбор ДС раније данас је саопштио да су медју новозапосленима у том заводу активисти и функционери СНС, а медју њима и два одборнина у новосадској скупштини.

Демократе тврде да је због тога формирано ново одељење, да је „измишљено“ низ нових руководећих радних места попут шефа кабинета и извршног директора, а да је повећан број помоћника директора и број саветника.

Из те странке наводе и да је „драматичан“ број новозапослеих обрнуто пропорционалан резултатима рада предузећа коме је поверен задатак да реализује најважније инвестиције у комуналном опремању и уредјењу Новог Сада.

Блиц