Ђурђев: Курти се латио мача и од мача ће и страдати!

,,Наставак хапшења Срба на северу Космета од стране шиптарских терориста доказ је да Курти хоће рат и само рат. Боље би му било да то што тражи не добије, јер ако до рата дође, нестаће и њега и његове лажне државе. Оно што је наша полиција урадила са шиптарским терористима прекјуче, може лако да уради њиховим колегама у Лепосавићу и Звечану сутра, будите уверени у то“ – изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

Он је позвао Србе на Космету да имају пуно поверење у своју државу и безбедносне органе који су спремни да у секунди изврше наредбу врховног команданта и председника Србије Александра Вучића.

,,Курти се игра ватром, та ватра се зове Србија и српски народ и та ће га ватра не само опећи, већ ће у њој изгорети до пепела. Све је ближи томе да му се испуни жеља да дође до Ниша, али не као окупатор, већ као робијаш, по други пут“ – подвукао је Ђурђев.

Председник Српске лиге је уверен да ће и овај пут ресори војске и полиције којима руководе Милош Вучевић и Братислав Гашић бити на висини задатка.

,,Курти озбиљно губи савезнике на Западу, а када му они у потпуности откажу наклоност, ни он ни лажна држава тзв. Косово неће потрајати ни 24 сата“ – закључио је Ђурђев.