МБС хуманитарни тениски турнир првог викенда октобра

Поводом почетка нове студентске године, други овогодишњи хуманитарни тениски турнир Студентског клуба Високе школе моферног бизниса МБС одржаће се 7. и 8. октобра у Београду на тениским теренима ТК „Арадиновић“, а комплетан приход од котизација и донација овај пут ће бити уплаћен хуманитарној организацији „Дечије срце“ која већ 22 године помаже деци, младима и старијим особама са сметњама у менталном развоју и особама са инвалидитетом. Турнир је отвореног типа тј. осим садашњих и бивших студената, предавача и професора МБС, на турниру могу учествовати сви заинтересовани, без обзира на старосну доб.

На претходном турниру у јуну ове године учествовало је преко 30 тенисера и рекреативаца, а прикупљена средства уплаћена су Универзитетској дечјој клиници у Тиршовој. На октобарском тениском турниру очекује се око 50 такмичара, а ову мисију хуманости својим донацијама могу подржати и они који се не буду активно такмичили.

Осим тениских турнира, студенти Високе школе модерног бизниса МБС су почетком фебруара организовалихуманитарни квиз „Modern Business Challenge“ на коме су се ученици преко 30 средњих школа Србије такмичили у области менаџмента, маркетинга и бизниса. Прикупљена средства од котизација и донација уплаћена су београдској хуманитарној организацији Колевка“, а након успешног првог квиза донета је одлука да се фебруара 2024. године одржи квиз са још већим бројем учесника.

Хуманитарни тениски турнири и квизови су инспирација да се студенти МБС-а и њихови пријатељи окупе и да покажу колико заједно могу. Они наглашавају да и најмањи допринос може остварити значајан утицај на животе оних који се суочавају са изазовима и да ће за успех овог догађаја бити кључна подршка појединаца и компанија са чијим донацијама ће моћи да се остварепозитивне промене у окружењу.

Заинтересовани учесници за учешће на турниру или они који би својом донацијом желели да учествују у овој хуманитарној акцији могу да се пријаве на телефон 060 0135073. Осим тениских мечева, посетиоци ће имати прилику да прате и занимљив забавни програм, уз музикуи освежавајућа пића.